TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Program pozwalający dodać tekst do filmu MP4

Nie możesz znaleźć potrzebnej aplikacji, napisz o tym, a na pewno użytkownicy forum postarają się pomóc.

Program pozwalający dodać tekst do filmu MP4

Postprzez NotNiceQL » 23 Wrz 2016, 14:20

PostUA: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/53.0.2785.116 Safari/537.36

Hej
Napotkałem pewien problem. Mam około 330 krótkich filmów trwających do 20s każdy. Wszystkie docelowo są opisane numerem przy ich tworzeniu, i wlasnie na tym mój problem polega. Niestety ich numery okazały się być błędne, stąd też poszukuje programu, który pozwoliłby narzucić na stary numer, na filmie, czarny pasek, a na nim nowy numer. Szukalem i sprawdzalem juz kilka, ale wiekszosc jest do dodawania tekstów do filmow i są one raczej czasochłonne. Patrzylem tez za programami, które tworzą znaki wodne, ale natrafiałem tylko na takie, które są po części przezroczyste i nie zakrywają starego tekstu. Chodzi mi o prostote i powtarzalonosc, bo jest tego sporo. Dorzucam screen filmiku (docelowo moge przykryc numer + tekst "wstrzymaj" i "zatrzymaj", czyli cały dół filmu).
Prosze o sugestie i ewentualnie krótki opis
Załączniki
obraz.jpg
screen
obraz.jpg (217.26 KiB) Obejrzany 6901 razy
NotNiceQL
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 23 Wrz 2016, 14:18

Powróć do Poszukiwani!

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot], Google [Bot]