TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Program TV do odbioru polskich stacji!

Nie możesz znaleźć potrzebnej aplikacji, napisz o tym, a na pewno użytkownicy forum postarają się pomóc.

Program TV do odbioru polskich stacji!

Postprzez bobsky » 01 Sty 2005, 16:05

PostUA:

Czy coś takiego w ogóle istnieje? Jak tak to bardzo byłbym wdzięczny jakby ktoś podal mi nazwę, etc. Aha, chodzi mi o takie polskie stacje jakie widzimy jak włączymy telewizor :P tzn publiczne, ogólnodostępne i kablowe. Z góry dziękuję
------------------------------------------------------
bobsky
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 01 Sty 2005, 16:02
Miejscowość: wawa

Postprzez rumun » 02 Sty 2005, 02:14

PostUA:

Nie ma takiego programu, ponieważ telewizja publiczna nie nadaje całego programu przez sieć. Jest możliwość oglądania np. wybranych programów informacyjnych itp.
Hitem na allegro są programy, które pozwalają na oglądanie setek stacji tv z całego świata. Znajdzie się tam także kilka polskich stacji.
Programy, Gry, Download https://www.instalki.pl/
Sklep z oprogramowaniem https://www.vebo.pl/
Windows 7 https://windows7.pl/
Awatar użytkownika
rumun
Administrator
Administrator

Dołączenie: 10 Maj 2004, 20:52
Miejscowość: PL
Pochwały: 14

Co za kraj!

Postprzez bobsky » 02 Sty 2005, 13:31

PostUA:

Dlaczego w jakiejs Armenii moze byc telewizja internetowa a w Polsce NIE! :[ Rozejżałem sie na allego i tam jest mało polskich :/ Dzięki..
------------------------------------------------------
bobsky
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 01 Sty 2005, 16:02
Miejscowość: wawa

^^

Postprzez IZZI » 09 Sty 2005, 12:18

PostUA:

allegro ? wiem cios o tym to chlam kuplem i mi wirusa p[rzyslali! stracilem 5 zlotych :/ i za przelanie na konto 3 no to macie 8 zlotych i caly komp do formata! nie lepiej kupic sobie karte telewizujno ? pilocik swoj i nikt nie ebdze Ci mowic przycisz ten telewizor ;P wienc jak chcecie ;P ale ja wole na allegro nie kupywac natknelem sie telefon kupilem dostalem ziemniaka :/ wienc wiencej nie kupuje POZDRO ;D
IZZI
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 30 Gru 2004, 17:05

Postprzez magmagiq » 22 Sty 2005, 22:37

PostUA:

Jeśli chcecie program do ogladania telewizji " Watch TV " sprzedawany na allegro.pl za 3-10 zł wyslijcie do mnie e-maila : [email protected] Wyśle Watch Tv i moge dozucic Speed XP 8) Pozdro !

Edit: Wysłalem juz na e-mail Programy wszystkich chętnym . Pozdrawiam
"Człowiek jest niczym , jego dzieło wszystkim"
magmagiq
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 22 Sty 2005, 22:36

Powróć do Poszukiwani!

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]