TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Program wspomagający dział utrzymania ruchu

Nie możesz znaleźć potrzebnej aplikacji, napisz o tym, a na pewno użytkownicy forum postarają się pomóc.

Program wspomagający dział utrzymania ruchu

Postprzez Dragon_2004 » 05 Sty 2005, 23:52

PostUA:

Witam
Poszukuje programu wspomagającego prace remontowe maszyn i urządzeń w przedsiębiorstwie.

Chodzi o program w którym można prowadzić ewidencję maszyn, planować remonty itd.

Prosze bardzo o jakieś namiary na takie programy.
Awatar użytkownika
Dragon_2004
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 05 Sty 2005, 23:40
Miejscowość: Lubawa

^^

Postprzez IZZI » 08 Sty 2005, 18:31

PostUA:

nie mam pojencia nie znam chyba takiego programu :| przykro mi ;| zlec robote jakiemus programiscie niech Ci napisze ;]
IZZI
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 30 Gru 2004, 17:05

Postprzez Dragon_2004 » 10 Sty 2005, 20:17

PostUA:

Wiem, że takie programy istnieją, tylko nie mogę ich namieżyć nigdzie w sieci. Nie interesują mnie całe systemy do nadzoru infrastruktury całego zakładu, ale mały programik do prowadzenia ewidencji maszyn, przeprowadzanych remontów itp.
Może ktoś ma taki programik, który można byłoby zaadaptować do takich celów?
Będę wdzięczny za jakieś wskazówki.

Pozdr.
Arek
Lubawa
Awatar użytkownika
Dragon_2004
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 05 Sty 2005, 23:40
Miejscowość: Lubawa

Powróć do Poszukiwani!

Kto jest na forum