TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
Witam mam pytanko czy jest programik do nagrywania muzyki z radia Gadu-gadu na twardy dysk, winampie to możliwe a wGG prosze o rade pozdrawiam Małgosia.
pudlica napisał(a):Witam mam pytanko czy jest programik do nagrywania muzyki z radia Gadu-gadu na twardy dysk, winampie to możliwe a wGG prosze o rade pozdrawiam Małgosia.
Z tego co sie orietuje, to radio gg (najprosciej) korzysta z winampa (przynajmniej tak bylo). Wiec nagrasz utwor Streamripper
Mam ten programik Audacity al może wiecie gdzie jast do niedo opis jak on działa i oco w nim chodzi chciałam nagrać nim piosenki z GG i nic mi niewychodzi