TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
Język programowania- taki którego można nauczyć się samemu i ile czasu potrzeba na to aby nauczyć się go w stopniu rozszerzonym Jest to dla mnie bardzo istotne a żródło wiadomości chcę zawęzić do żródła Instalek,czyli do tych ludzi od których nauczyłam się najwięcej Pozdrawiam.
Lepiej ponieść porażkę,będąc oryginalnym,niż osiągnąć sukces dzięki imitacji.
C++ też bym mógł polecić ludzi mówią że bez matematyki ani rusz więc trzeba też to brać pod uwagę. http://pl.wikipedia.org/wiki/C%2B%2B Jeżeli chcesz jakieś kursy czy coś napisz a na pewno znajdę coś dla Ciebie Pozdro
Człowiek, który porusza się w tłumie, nie dojdzie dalej niż inni. Ten, który chodzi samotnie, może znaleźć się tam gdzie jeszcze nikogo nie było.
Zgadzam się z przedmówca C+ to podstawa i klasyka,podstawy C+ to podłoże pod inny język zastanów się która drogą programowania chcesz iść i co tworzyć a my ci podpowiemy język
Na pewną dużo... Jak się go nauczysz to potem masz podstawy do wyboru C++--> WEBMASTERKA JAVASCRIPT PHP
PROGRAMISTA (linux/windows) PROGRAMY asembler Qt4 GRY Delphi
Draga jest różna Dla webmasterki trzeba znać dodatkowo XHTML, CSS być obeznany w sieci i biegłym w grafice Programiści są biegli w tym co robią i całe życie się uczą/udoskonalają swoją wiedzę