TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Programy do przerabiania

Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.

Programy do przerabiania

Postprzez Dianka :) » 03 Cze 2009, 18:41

PostUA: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.9.0.10) Gecko/2009042316 Firefox/3.0.10

Jaki jest program w którym będę mogła przerobić sobie zdjęcie w taki sposób że np mogę sobie zmienić kolor skóry na taki że będę blada jak ściana albo że moge sobie zmienić kolor oczu np na czarny, czerwony, złoty??? ;D POMOCY !!!
Dianka :)
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 03 Cze 2009, 18:29

Re: Programy do przerabiania

Postprzez Piskorz » 04 Cze 2009, 16:01

PostUA: Opera/9.64 (Windows NT 5.1; U; pl) Presto/2.1.1

Paint Shop Pro Photo XI 11.20 PL
GIMP PL + PORADNIK
Nero 9.2.6.0 PL
Adobe Photoshop CS2

Dianka napisał(a):Hej mam pytanko mógłbyś mi wytłumaczyć jak w tym programie Corel Paint Shop Pro X mogę zmienić kolor skóry o oczu ??? Bo ja jestem ciemna w takich sprawach A i dzięki za polecenie tych programów

na TEJ STRONCE jest krótki opis
tego programu nie obsługiwałem jeszcze, nie wiem jak działa, więc raczej nie mogę Ci pomóc.

Czerwone Oko
Zdjęcia wykonane przy pomocy lampy błyskowej często zawierają efekt czerwonych oczu. Projektanci Corela zadbali o załączenie narzędzia usuwającego ten efekt, dostępnego z palety narzędzi, kryjącego się pod nazwą Czerwone Oko. Podobnie jak narzędzia Kosmetyki, wystarczy wskazać i kliknąć na zmienionym fragmencie, czyli na odbarwionym oku.
Istnieje jeszcze jedna możliwość dostępu do tej funkcji, mianowicie przez menu [Dopasowanie->Usuwanie efektu czerwonych oczu]. Podobnie jak przy pierwszej metodzie, jak pokazano na zdjęciu 05, wskazujemy fragmenty do korekcji.
Ostatnio edytowany przez Bozz, 08 Cze 2009, 13:47, edytowano w sumie 1 raz
Powód: Łączenie postów
I'll be the greatest fan of your life
Windows Xp Home Edition + Service Pack 3
Procesor: Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU T5450 1.66GHz
Dysk fizyczny: TOSHIBA MK1646GSX (149 GB, IDE)
Stacja Dysków: MATSHITA DVD-RAM UJ870PC
Karta wideo: Mobile Intel(R) 965 Express Chipset Family (128 MB)
Karta sieci bezprzewodowej: Intel(R) Pro/Wireless 3945ABG Network Connection
Awatar użytkownika
Piskorz
Postujący
Postujący

Dołączenie: 22 Mar 2008, 09:36
Pochwały: 5

Powróć do Programy

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Brak zarejestrowanych użytkowników