Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.
Wyślij odpowiedź

Programy do przerabiania

03 Cze 2009, 18:41

Jaki jest program w którym będę mogła przerobić sobie zdjęcie w taki sposób że np mogę sobie zmienić kolor skóry na taki że będę blada jak ściana albo że moge sobie zmienić kolor oczu np na czarny, czerwony, złoty??? ;D POMOCY !!!

Re: Programy do przerabiania

04 Cze 2009, 16:01

Paint Shop Pro Photo XI 11.20 PL
GIMP PL + PORADNIK
Nero 9.2.6.0 PL
Adobe Photoshop CS2

Dianka napisał(a):Hej mam pytanko mógłbyś mi wytłumaczyć jak w tym programie Corel Paint Shop Pro X mogę zmienić kolor skóry o oczu ??? Bo ja jestem ciemna w takich sprawach A i dzięki za polecenie tych programów

na TEJ STRONCE jest krótki opis
tego programu nie obsługiwałem jeszcze, nie wiem jak działa, więc raczej nie mogę Ci pomóc.

Czerwone Oko
Zdjęcia wykonane przy pomocy lampy błyskowej często zawierają efekt czerwonych oczu. Projektanci Corela zadbali o załączenie narzędzia usuwającego ten efekt, dostępnego z palety narzędzi, kryjącego się pod nazwą Czerwone Oko. Podobnie jak narzędzia Kosmetyki, wystarczy wskazać i kliknąć na zmienionym fragmencie, czyli na odbarwionym oku.
Istnieje jeszcze jedna możliwość dostępu do tej funkcji, mianowicie przez menu [Dopasowanie->Usuwanie efektu czerwonych oczu]. Podobnie jak przy pierwszej metodzie, jak pokazano na zdjęciu 05, wskazujemy fragmenty do korekcji.
Ostatnio edytowany przez Bozz, 08 Cze 2009, 13:47, edytowano w sumie 1 raz
Powód: Łączenie postów
Wyślij odpowiedź