Tematyka dotycząca bezpośredniej wymiany plików, czyli p2p
Wyślij odpowiedź

PROGRAMY DO ŚĆIĄGANIA FILMÓW

31 Sty 2008, 20:08

kto zna jakis program łatwy w obsłudze i dobry do ściągania filmów z neta
:? bo moje eMule jakoś dziwnie chodzą

31 Sty 2008, 20:15

Wieć tak z p2p to
http://www.instalki.pl/programy/downloa ... Share.html

Albo poczytaj tutaj

viewtopic.php?t=11024&highlight=p2m

31 Sty 2008, 20:21

bardzo wolno

31 Sty 2008, 20:25

viewtopic.php?t=3952 Tu masz temat o tym jak ustawić eMule aby najlepiej pobierały.

02 Lut 2008, 18:36

polecam program bearshare lub ściągaj z torrenta programem BitComet :)

03 Lut 2008, 01:35

Jeżeli chcesz szybko,łatwo pobrać plik i masz zablokowane porty (najczęściej w sieciach bezprzewodowych administrator blokuje je,CHAMY) polecam FLASH FXP (do pobierania z serwerów FTP) bez limitów/ograniczeń pobiera max up.serwera. Następnym programem byłby Moorhunt do pobierania metodą p2m (peer-to-mail) jedna aby móc pobierać tym programem potrzebna jest instalacja bibliotek (.net framework 2 i windows installer 3 (czy jakoś tak) oraz zaproszenie na jakieś forum, na którym zamieszczane są uploady do MH) Kolejnie poleciłbym program DC++ jest w nim masa plików do pobrania ALE... słaba prędkość gdyż jesteśmy uzależnieni od osoby która nam udostępnia dany plik. Jeżeli chcesz pobierać pliki,które są stare/nowe polecam program uTorrent (pobieranie p2p (peer-to-mail)!!UWAGA!!musisz mieć odblokowane porty,przynajmniej jeden aby go ustawić w progrmaie jako główny do pobierania/wysyłania) u mnie na neo 512 transwer mam min.49-64KB/s prędkość nigdy nie spada poniżej 49KB/s i jestem zadowolony. Ja osobiście pobieram z torrentów (uTorrent) i metodą p2m (programem Moorhunt) czasami alę żadko z FTP i HTTP

04 Lut 2008, 16:21

Sprobuj "Strong'iem DC+" - slyszalem ze jest bardzo dobry,sciaga bardzo szybko.

19 Lut 2008, 00:33

StrongDC++ może i jest dobre ale wiele hubów blokuje dostęp użytkownikom używającym tego programu więc odradzam 8)
Wyślij odpowiedź