przez Spalek » 03 Lut 2008, 01:35
UA:
Jeżeli chcesz szybko,łatwo pobrać plik i masz zablokowane porty (najczęściej w sieciach bezprzewodowych administrator blokuje je,CHAMY) polecam FLASH FXP (do pobierania z serwerów FTP) bez limitów/ograniczeń pobiera max up.serwera. Następnym programem byłby Moorhunt do pobierania metodą p2m (peer-to-mail) jedna aby móc pobierać tym programem potrzebna jest instalacja bibliotek (.net framework 2 i windows installer 3 (czy jakoś tak) oraz zaproszenie na jakieś forum, na którym zamieszczane są uploady do MH) Kolejnie poleciłbym program DC++ jest w nim masa plików do pobrania ALE... słaba prędkość gdyż jesteśmy uzależnieni od osoby która nam udostępnia dany plik. Jeżeli chcesz pobierać pliki,które są stare/nowe polecam program uTorrent (pobieranie p2p (peer-to-mail)!!UWAGA!!musisz mieć odblokowane porty,przynajmniej jeden aby go ustawić w progrmaie jako główny do pobierania/wysyłania) u mnie na neo 512 transwer mam min.49-64KB/s prędkość nigdy nie spada poniżej 49KB/s i jestem zadowolony. Ja osobiście pobieram z torrentów (uTorrent) i metodą p2m (programem Moorhunt) czasami alę żadko z FTP i HTTP