TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Programy pocztowe

Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.

Programy pocztowe

Postprzez zimbardo » 29 Kwi 2005, 23:29

PostUA:

Program pocztowy Opery jest faktycznie irytujacy, ale poza ym przegladarka jest swietna, zwlaszcza 'gesty myszy' juz tak sie do tego przyzwyczailem, ze teraz probuje zamykac wszystkie okna ruchem w dol i w lewo A tak nawiasem mowiac, zna ktos dobry program pocztowy? Bo mi sie jakos do tej pory nie udalo zadnego wygodnego znalesc. Najblizej idealu dla mnie sa stary outlook i thunderbird, ale kazdy ma tez swoje wady.

pozdrawiam
Awatar użytkownika
zimbardo
Postujący
Postujący

Dołączenie: 27 Kwi 2005, 14:08
Miejscowość: Ktores z miast miedzy Renem, a Bugiem

Postprzez Mirahz » 30 Kwi 2005, 13:07

PostUA:

Witam,

sam uzywam Thunderbird'a. Dany program spelnia moje wymagania. Czasami jednak mam wrazenie, ze strasznie pozera zasoby :?

W tej chwili nie zamierzam zmieniac programu pocztowego. Mozliwe, ze to przyzwyczajenie :)
Awatar użytkownika
Mirahz
Administrator
Administrator

Dołączenie: 10 Maj 2004, 20:40
Miejscowość: Polska
Pochwały: 6
Sprzęt: Samsung NP530, Huawei P30 Pro

Postprzez zimbardo » 30 Kwi 2005, 21:03

PostUA:

witam,

otoz to, podobno thunderbird powinine byc bardzo szybki, a na moim komputerze z p4 i 256mb ramu uruchamia sie kilkanascie sekund, wywolywanie go jak jest zminimalizowany tez trwa strasznie dlugo :( Do tego brakuje mi mozliwosci obejzenia calego naglowka wybranej wiadomosci (mozna to tylko na stale ustawic dla wszystkic) i nie udalo mi sie nigdzie znalesc mozliwosci ustawienia podpisu.

Eudora wdawala sie ciekawym programem, ale niestety tez ma swoje wady
Awatar użytkownika
zimbardo
Postujący
Postujący

Postprzez Mirahz » 01 Maj 2005, 15:42

PostUA:

Podpis uzyskasz: -> Konfiguracja konta -> "Dolaczaj sygnaturke" -> tworzysz plik z dowolnym rozszerzeniem -> wskazujesz sciezke.
Awatar użytkownika
Mirahz
Administrator
Administrator

Dołączenie: 10 Maj 2004, 20:40
Miejscowość: Polska
Pochwały: 6
Sprzęt: Samsung NP530, Huawei P30 Pro

Postprzez zimbardo » 02 Maj 2005, 19:35

PostUA:

Gdyby jeszcze nie fakt, ze mam niemieckojezyczna wersje thunderbirda byloby tip top, :D :D, ale spoko, jak teraz wiem na pewno ze sie da ustawic to juz sobie jakos tam znajde :)

Dzieki

PS. uzywa moze ktos The Bat ? Bo slyszalem, ze to zupelnie inna filozofia programu pocztowego, niz np outlook, czy thunderbird
Awatar użytkownika
zimbardo
Postujący
Postujący

Powróć do Programy

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]