TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Programy w komp. firmy ASUS

Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.

Programy w komp. firmy ASUS

Postprzez karina36 » 09 Sty 2010, 18:07

PostUA: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 8.0; Windows NT 6.1; WOW64; Trident/4.0; SLCC2; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.5.30729; .NET CLR 3.0.30729; Media Center PC 6.0; OfficeLiveConnector.1.3; OfficeLivePatch.0.0)

Witam
Kupiłam komp. firmy Asus. I jest w nim zainstalowanych pare programów tej firmy które nie wiem do czego służą. Np.
AsusMultiframe
Asus Ap Bank
Asus Data Security Manager
Asus Slendi Utylity
Może mi ktoś podpowiedzieć będę wdzięczna.
karina36
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 09 Sty 2010, 18:00

Re: Programy w komp. firmy ASUS

Postprzez kominekl » 13 Sty 2010, 19:56

PostUA: Opera/9.80 (Windows NT 5.1; U; pl) Presto/2.2.15 Version/10.10

mozna mieć kilka pulpitów i je przerzucac za pomoca jakiegos przycisku AsusMultiframe

Po reszte zglos sie na mój e-mail [email protected]
Kiedy komputery staną się twoim jedynym życiem, jedynym totemem odstraszającym klątwę nudy, wtedy prędzej czy później granica między tymi dwoma wymiarami zniknie i postacie z Błękitnej Pustki zaczną pojawiać się w Realu. Czasem są twoimi przyjaciółmi. A czasem nie.
Awatar użytkownika
kominekl
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Dołączenie: 03 Sty 2010, 16:07
Miejscowość: Pasztowa Wola Kolonia
Pochwały: 174

Powróć do Programy

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Brak zarejestrowanych użytkowników