TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Propozycja:D

Dyskusje o Waszych ulubionych grach komputerowych :-)

Propozycja:D

Postprzez Dark Master » 20 Wrz 2006, 19:38

PostUA:

Elo ziomy!!!!
Mam taki pomysł zeby w 1 utworzonym temacie o nzawie Gry Sieciowe umieszczac swoje sieci hamachi:D:D
Ja szukam graczy do grania w Quake 3 Arena przez hamachi:D
Kto jest chętny??/
Dark Master
Dark Master
Postujący
Postujący

Dołączenie: 31 Sie 2006, 02:02
Miejscowość: z Polski:D:D:D

Postprzez skylinegtr » 22 Wrz 2006, 21:57

PostUA:

Ja grywam w Q3 arena , chociaz miałem ostatnoi niezłą przerwe. Jesli chcecie moge z wami posiepac. Tylko co to to Hamachi ???? :D
Straights sections are made for fast cars. Turns are made for fast drivers. - C.McRae

Drift isn't the fastest way trought the corner. But it's the most exciting way. - Keiichi Tsuchiya

Oo\__/oO

Skyline is the limit......
Awatar użytkownika
skylinegtr
Postujący
Postujący

Dołączenie: 11 Mar 2006, 16:57

Postprzez Dark Master » 22 Wrz 2006, 23:29

PostUA:

no spoko, mozemy grac w Quake 3 arena:)
moje gg: 3010656
a pozatym hamachi to taki program co tworzy wirtualne sieci Lan, np ja zaloze Server Quake 3 arena i bedzie go widac na lanie:)
A ty sie do tej sici doloczysz i mozna juz grac tak jak na lanie tyko prez neta kumasz??
Dark Master
Dark Master
Postujący
Postujący

Postprzez Dark Master » 23 Wrz 2006, 00:31

PostUA:

Acha jak sciogniesz ten program Hamachi i zapoznasz sie z nim to dolącz do sieci:
Nazwa: QUAKE 3 - LAN
hasło: Arena
Pozdrawiam
Dark Master
Dark Master
Postujący
Postujący

Powróć do Strefa Gracza

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]