Sugestie, uwagi dotyczące strony. Nie boimy się opinii - piszcie!
Wyślij odpowiedź

Propozycja nowego działu TUNING

13 Sie 2008, 16:48

Myślę że na forum brakuje działu TUNING. Dział ten zawierał by tematy związane właśnie z tuningiem naszych maszyn. Dział ten dodał bym do grupy HARDWARE. Co wy na to?

13 Sie 2008, 16:52

Kiedyś ktoś już to chyba proponował
moim zdaniem to zainteresowanie nie będzie duże ale fajnie by było jakby owy dział powstał :)

13 Sie 2008, 16:53

Ciekawa propozycja
A może dział "tuning i modding" ?
Ostatnio edytowany przez JEDREK, 13 Sie 2008, 16:57, edytowano w sumie 1 raz

13 Sie 2008, 16:56

@ Murarz777
Ja kiedyś taki dział proponowałem ;-) jak wcześniej się userzy nie zgodzili to teraz też chyba nie ;-) jak dla mnie ogólnie taki dział mógłby być ale czy na dłuższą metę to ma sens :?:

13 Sie 2008, 16:58

Wydaje mi się że zainteresowanie takim działem będzie. JEDREK to dobry pomysł :D

13 Sie 2008, 17:00

Nad sensem takiego działu możemy dyskutować godzinami tylko szkoda by było jakby działem mała część forumowiczów się interesowała ale jak nie spróbujemy to skąd mamy wiedzieć :wink:

13 Sie 2008, 17:02

Z czasem każdy chce coś zmienić przy swoim komputerku..... a tu będzie mógł coś podpatrzeć, poradzić się więc spróbujmy

13 Sie 2008, 17:05

Ostatnio było parę tematów odnośnie modyfikacji do "Windowsa", wiec może i by się sprawdził taki dział, ale nie nam gdybać wszystko zależy od administracji :).

13 Sie 2008, 17:55

Może akurat duży dział jest niepotrzebny, ale jestem za utworzeniem subfory do działu Sprzęt komputeorwy :)

13 Sie 2008, 17:57

Temat by starczył na początek. A jakby się okazało, że jest ogromne zainteresowanie to możnaby zrobić osobną kategorie w dziale Sprzęt Komputerowy. Ale to juz by zależało od chęci Mirahz'a i/lub rumuna.

13 Sie 2008, 20:14

A ja bym proponował tak; poco nowe działy jak ich tyle już mamy xD w dziale sprzęt komputerowy przykleić temat tuning i wrazie czego można by było tam pisać o over clocku i o dodatkowych chłodzeniach diodach obudowach itp.

A przy okazji LucaS szybko zmieniasz zdanie :arrow: http://instalki.pl/forum/viewtopic.php?t=12686

14 Sie 2008, 13:52

Mysle, ze przyklejanie tematu nie ma sensu; lepiej jak watek odzwierciedla konkretny problem. Na razie zostaje jak bylo, czyli dzial Sprzet komputerowy.
Wyślij odpowiedź