TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
Myślę że na forum brakuje działu TUNING. Dział ten zawierał by tematy związane właśnie z tuningiem naszych maszyn. Dział ten dodał bym do grupy HARDWARE. Co wy na to?
@ Murarz777
Ja kiedyś taki dział proponowałem jak wcześniej się userzy nie zgodzili to teraz też chyba nie jak dla mnie ogólnie taki dział mógłby być ale czy na dłuższą metę to ma sens
Nad sensem takiego działu możemy dyskutować godzinami tylko szkoda by było jakby działem mała część forumowiczów się interesowała ale jak nie spróbujemy to skąd mamy wiedzieć
Człowiek, który porusza się w tłumie, nie dojdzie dalej niż inni. Ten, który chodzi samotnie, może znaleźć się tam gdzie jeszcze nikogo nie było.
Ostatnio było parę tematów odnośnie modyfikacji do "Windowsa", wiec może i by się sprawdził taki dział, ale nie nam gdybać wszystko zależy od administracji .
"Właściwością człowieka jest błądzić, głupiego - w błędzie trwać."
Temat by starczył na początek. A jakby się okazało, że jest ogromne zainteresowanie to możnaby zrobić osobną kategorie w dziale Sprzęt Komputerowy. Ale to juz by zależało od chęci Mirahz'a i/lub rumuna.
A ja bym proponował tak; poco nowe działy jak ich tyle już mamy xD w dziale sprzęt komputerowy przykleić temat tuning i wrazie czego można by było tam pisać o over clocku i o dodatkowych chłodzeniach diodach obudowach itp.
Mysle, ze przyklejanie tematu nie ma sensu; lepiej jak watek odzwierciedla konkretny problem. Na razie zostaje jak bylo, czyli dzial Sprzet komputerowy.