TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Proroctwo Oriona 2012 - Proroctwo Konca Swiata!!

Tutaj możecie pisać o czym się tylko podoba, tematyka dowolna... niekoniecznie związana z oprogramowaniem.

Postprzez zYGuś » 17 Cze 2007, 11:32

PostUA:

hehe to ty nie widziałeś podpisów hehehe
:arrow: ..::: Pozdro :::.. :wink:
===============
zYGuś
Postujący
Postujący

Dołączenie: 28 Gru 2006, 23:23
Miejscowość: UK

Postprzez wonski » 17 Cze 2007, 12:20

PostUA:

Komentarze to akurat tyczą sie tego artykułu ;]
wonski
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 15 Lip 2006, 19:25
Miejscowość: Inowrocław

Postprzez Mac » 17 Cze 2007, 15:48

PostUA:

zYGuś napisał(a):Mac jak mnie tacy ludzie odwiedzają to przywaznie mama otwiera, a potem woła mnie ja zamykam dzwi i ich bardzo mocno opier.... opiepszam, bo nie nawdzie domokrążców, ale takie żeczy są bardzo interesujące naprawde nie że nas powaliło albo cos takiego :)

Jest taki motyw że co chwila są inni a ja ich nie poznaje zawsze, i już sie pakuja przez bramkę jak drzwi otworze i zaczynaja pierdolić..... A ja ich wypraszam i do widzenienia..

zYGuś napisał(a):a tak mac kiedy gramy w bf-1942 ? zainstalowąłeś go ?? :)

W wakacje, teraz to ja mam co innego mocno ciekawszego do roboty, że nawet nie mam czasu grać....
Mac
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 21 Lip 2005, 19:07
Miejscowość: Żywiec
Pochwały: 6

Postprzez Snoopy1 » 17 Cze 2007, 17:19

PostUA:

Nie no przesada ile ja już tych końc świata przeżyłem :D Pamietam jak miał być koniec świata to se w kapsle grałem.Nie wierze w takie rzeczy i wy tez niewierzcie bo to jest zwykłe szukanie sensacji.Nas najprawdopodobniej koniec świata nie spotka, bo zanim meteoryt w nas pieprznie to troche czasu minie.A te bujdy o gwiazdach to co mają znacyzć, gwiazdy to gwiazdy i już.Nie będe tu sięgał po wierzenia religijne, ale ja tam wierze w Apokalipsę, która jak wiadomo, nie wiemy kiedy przyjdzie, i niech tak pozostanie.
Awatar użytkownika
Snoopy1
Postujący
Postujący

Dołączenie: 19 Lis 2006, 20:15
Miejscowość: Świdnik

Postprzez kukaszr » 17 Cze 2007, 23:20

PostUA:

ee tam spekulacje liczbowe takie same jak w Zagubionych ;d

w 2012 jedyną tragedią bedą Mistrostwa w Polsce... To tylko zostało zapowiedziane ;d
Chciałbym umrzeć we śnie jak mój dziadek... a nie jak jego pasażerowie głośno krzycząc :D
Awatar użytkownika
kukaszr
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 29 Gru 2005, 12:16
Miejscowość: Poznań
Pochwały: 2

Postprzez LucaS » 17 Cze 2007, 23:23

PostUA:

kukaszr napisał(a):ee tam spekulacje liczbowe takie same jak w Zagubionych ;d

w 2012 jedyną tragedią bedą Mistrostwa w Polsce... To tylko zostało zapowiedziane ;d

A końcem świata dla Polakow będzie nam ich odebranie [mistrzostw] :P
Było, minęło...
LucaS
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 11 Maj 2006, 21:45
Pochwały: 7

Postprzez pablo4400 » 17 Cze 2007, 23:35

PostUA:

Zagubieni, czy ktoś tutaj ogląda zagubionych? Niezły film to jest. A koniec świata miał być już chyba z 3 razy :grin:
Awatar użytkownika
pablo4400
Postujący
Postujący

Dołączenie: 16 Cze 2007, 20:56
Pochwały: 3

Postprzez kukaszr » 17 Cze 2007, 23:39

PostUA:

koniec świata miał być napewno w 2000 roku ;] i z tego co brat mi mowił w 1990 też, ludzie ponoć wariowali i sprzedawali dobytki by cieszyć się życiem ;d

---------

Końcem świata dla polaków będą nie wybudowane stadiony i autostrady oraz niezmierne wyśmiewanie przez cały świat....

tinki winki pójdzie w odstawke
Image
Chciałbym umrzeć we śnie jak mój dziadek... a nie jak jego pasażerowie głośno krzycząc :D
Awatar użytkownika
kukaszr
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 29 Gru 2005, 12:16
Miejscowość: Poznań
Pochwały: 2

Poprzednia

Powróć do Free Post

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Google [Bot]