Tutaj możecie pisać o czym się tylko podoba, tematyka dowolna... niekoniecznie związana z oprogramowaniem.
Wyślij odpowiedź

17 Cze 2007, 11:32

hehe to ty nie widziałeś podpisów hehehe

17 Cze 2007, 12:20

Komentarze to akurat tyczą sie tego artykułu ;]

17 Cze 2007, 15:48

zYGuś napisał(a):Mac jak mnie tacy ludzie odwiedzają to przywaznie mama otwiera, a potem woła mnie ja zamykam dzwi i ich bardzo mocno opier.... opiepszam, bo nie nawdzie domokrążców, ale takie żeczy są bardzo interesujące naprawde nie że nas powaliło albo cos takiego :)

Jest taki motyw że co chwila są inni a ja ich nie poznaje zawsze, i już sie pakuja przez bramkę jak drzwi otworze i zaczynaja pierdolić..... A ja ich wypraszam i do widzenienia..

zYGuś napisał(a):a tak mac kiedy gramy w bf-1942 ? zainstalowąłeś go ?? :)

W wakacje, teraz to ja mam co innego mocno ciekawszego do roboty, że nawet nie mam czasu grać....

17 Cze 2007, 17:19

Nie no przesada ile ja już tych końc świata przeżyłem :D Pamietam jak miał być koniec świata to se w kapsle grałem.Nie wierze w takie rzeczy i wy tez niewierzcie bo to jest zwykłe szukanie sensacji.Nas najprawdopodobniej koniec świata nie spotka, bo zanim meteoryt w nas pieprznie to troche czasu minie.A te bujdy o gwiazdach to co mają znacyzć, gwiazdy to gwiazdy i już.Nie będe tu sięgał po wierzenia religijne, ale ja tam wierze w Apokalipsę, która jak wiadomo, nie wiemy kiedy przyjdzie, i niech tak pozostanie.

17 Cze 2007, 23:20

ee tam spekulacje liczbowe takie same jak w Zagubionych ;d

w 2012 jedyną tragedią bedą Mistrostwa w Polsce... To tylko zostało zapowiedziane ;d

17 Cze 2007, 23:23

kukaszr napisał(a):ee tam spekulacje liczbowe takie same jak w Zagubionych ;d

w 2012 jedyną tragedią bedą Mistrostwa w Polsce... To tylko zostało zapowiedziane ;d

A końcem świata dla Polakow będzie nam ich odebranie [mistrzostw] :P

17 Cze 2007, 23:35

Zagubieni, czy ktoś tutaj ogląda zagubionych? Niezły film to jest. A koniec świata miał być już chyba z 3 razy :grin:

17 Cze 2007, 23:39

koniec świata miał być napewno w 2000 roku ;] i z tego co brat mi mowił w 1990 też, ludzie ponoć wariowali i sprzedawali dobytki by cieszyć się życiem ;d

---------

Końcem świata dla polaków będą nie wybudowane stadiony i autostrady oraz niezmierne wyśmiewanie przez cały świat....

tinki winki pójdzie w odstawke
Image
Wyślij odpowiedź