Tutaj możecie pisać o czym się tylko podoba, tematyka dowolna... niekoniecznie związana z oprogramowaniem.
Wyślij odpowiedź

Proroctwo Oriona 2012 - Proroctwo Konca Swiata!!

16 Cze 2007, 11:26

Bardzo ciekawe. Prezentuje pare linków. Przeczytajcie, wysłuchjacie uważnie i powiedzcie co myslicie.

http://proroctwo.oriona.2012.proroctwo. ... .patrz.pl/

http://www.ndw.v.pl/art.php?nr=630

Jestem ciekaw waszego zdania.

Mnie to zaintrygowało.

16 Cze 2007, 12:20

Rzuciłem na to okiem, ale nie wierze w takie rzeczy, choć nie powiem ciekawie się to czyta :) A co do końca świata to już ich miało być kilka i....

16 Cze 2007, 14:22

hm,,, słuchałem, bo mnie takie zeczy interseują miały być już katastrofy związane z końcem ziemi, ale ta wydaje sie naj prawdopodobniejsza iż sam fakt że amerykańcie juz coś kombinują.

16 Cze 2007, 18:23

Jedyne co może być interesujące w tych przepowiedniach to to, że wiele z nich wspomina o roku 2012, więc musimy uzbroić się w cierpliwość ;)

16 Cze 2007, 18:44

zYGuś napisał(a):hm,,, słuchałem, bo mnie takie zeczy interseują miały być już katastrofy związane z końcem ziemi, ale ta wydaje sie naj prawdopodobniejsza iż sam fakt że amerykańcie juz coś kombinują.

Mnie też to bardzo interesuje i lubie o takim czymś słuchać i czytać.

Ja myśle że trzeba wziąść duży kredyt i zniknąć, za 5 lat i już nas nie będzie :grin:

P.S.
@zYGuś
grasz w plemiona może?

16 Cze 2007, 20:27

*** się wam??
Kurde gorzej niż Jehowy co mnie raz w miesiącu odwiedzają i chcą nawracać....
Jeszcze w podpisie stop dzieciom neostrady, lol jakich żadko....

16 Cze 2007, 21:22

Mac jak mnie tacy ludzie odwiedzają to przywaznie mama otwiera, a potem woła mnie ja zamykam dzwi i ich bardzo mocno opier.... opiepszam, bo nie nawdzie domokrążców, ale takie żeczy są bardzo interesujące naprawde nie że nas powaliło albo cos takiego :)

a tak mac kiedy gramy w bf-1942 ? zainstalowąłeś go ?? :)

wonski hmm nie ale moge sprubować :D tylko podaj direct linka

17 Cze 2007, 08:40

Ja nie wierzę w takie teksty... Pomyślcie, czemu cywilizacja np. Majowie albo ludzie z Atlantydy zdołali przewidzieć dokładnie datę i czas końca NASZEGO świata, a nie potrafili przewidzieć kiedy ich cywilizacja dobiegnie końca...

17 Cze 2007, 10:10

może nastąpił nagły kataklikzm którego majowie albo ludzie atlandtydy nie byli wstanie przewidzieć, też tak może być,

17 Cze 2007, 10:31

Co ma być to będzie nie ma co o tym myśleć trzeba żyć dalej i oczywiście cieszyć się tym życiem :).

17 Cze 2007, 10:34

Z góry postponuje takie antycypacje, gdyż prawie każdy naukowiec znajdując jakiś sposób matematyczny, może uważać się za proroka i piewce. Jeden poważny błąd w rozumowaniu. Majowie i inne starożytne cywilizacje nie znały liczb arabskich. Jak widać autor tego tekstu to ignorant, a ludzie to kupują...

17 Cze 2007, 10:36

Fajne bajki :lol:
Koleś który to wymyślił znalazł sposób jak się dorobić na ludzkiej głupocie.
Ja bajki o końcu świata słyszę już od 8 lat. Konieć swiata będzie wtedy gdy my sie sami zniszczymy albo w ziemie uderzy asteroida.

17 Cze 2007, 11:16

zanim uderzy asteroida to my sami siebie powybijamy taka ludzka natura :)

17 Cze 2007, 11:22

Mac napisał(a):Jebie się wam??
Kurde gorzej niż Jehowy co mnie raz w miesiącu odwiedzają i chcą nawracać....
Jeszcze w podpisie stop dzieciom neostrady, lol jakich żadko....

Po to jest free post żeby pisać co się chce, a jak się nie podoba to się nie wypowiadaj.

Po wnikliwym przeanalizowaniu sądze że to jest bujda na resorach, ale podziwiam autora za dobry wkręt, poczytajcie komentarze :lol:

17 Cze 2007, 11:27

wonski , mógłbyś troszkę zmniejszyć ten swój podpis bo jest bardzo denerwujący :D .

poczytajcie komentarze Laughing

Jeśli chodzi o komentarze do tego reportażu z radia to jest ich tam 5 i nic nie wnoszą sensownego 8)

Tak naprawdę nie da się przewidzieć końca świata , nikt nie może znać ani dnia ani godziny już nie jeden zapowiadał koniec świata.... najgłośniejszy to miał być chyba w 2000roku i co mamy 2007.
Ale nie sorx może być koniec ale Polski bo przecież w 2012 mają być ME.

Pozdrawiam.
Ostatnio edytowany przez destyny 17 Cze 2007, 11:35, edytowano w sumie 2 razy
Wyślij odpowiedź