Tutaj możecie pisać o czym się tylko podoba, tematyka dowolna... niekoniecznie związana z oprogramowaniem.
16 Cze 2007, 11:26
Bardzo ciekawe. Prezentuje pare linków. Przeczytajcie, wysłuchjacie uważnie i powiedzcie co myslicie.
http://proroctwo.oriona.2012.proroctwo. ... .patrz.pl/
http://www.ndw.v.pl/art.php?nr=630
Jestem ciekaw waszego zdania.
Mnie to zaintrygowało.
16 Cze 2007, 12:20
Rzuciłem na to okiem, ale nie wierze w takie rzeczy, choć nie powiem ciekawie się to czyta

A co do końca świata to już ich miało być kilka i....
16 Cze 2007, 14:22
hm,,, słuchałem, bo mnie takie zeczy interseują miały być już katastrofy związane z końcem ziemi, ale ta wydaje sie naj prawdopodobniejsza iż sam fakt że amerykańcie juz coś kombinują.
16 Cze 2007, 18:23
Jedyne co może być interesujące w tych przepowiedniach to to, że wiele z nich wspomina o roku 2012, więc musimy uzbroić się w cierpliwość
16 Cze 2007, 18:44
zYGuś napisał(a):hm,,, słuchałem, bo mnie takie zeczy interseują miały być już katastrofy związane z końcem ziemi, ale ta wydaje sie naj prawdopodobniejsza iż sam fakt że amerykańcie juz coś kombinują.
Mnie też to bardzo interesuje i lubie o takim czymś słuchać i czytać.
Ja myśle że trzeba wziąść duży kredyt i zniknąć, za 5 lat i już nas nie będzie
P.S.
@zYGuś
grasz w plemiona może?
16 Cze 2007, 20:27
*** się wam??
Kurde gorzej niż Jehowy co mnie raz w miesiącu odwiedzają i chcą nawracać....
Jeszcze w podpisie stop dzieciom neostrady, lol jakich żadko....
16 Cze 2007, 21:22
Mac jak mnie tacy ludzie odwiedzają to przywaznie mama otwiera, a potem woła mnie ja zamykam dzwi i ich bardzo mocno opier.... opiepszam, bo nie nawdzie domokrążców, ale takie żeczy są bardzo interesujące naprawde nie że nas powaliło albo cos takiego
a tak mac kiedy gramy w bf-1942 ? zainstalowąłeś go ??
wonski hmm nie ale moge sprubować

tylko podaj direct linka
17 Cze 2007, 08:40
Ja nie wierzę w takie teksty... Pomyślcie, czemu cywilizacja np. Majowie albo ludzie z Atlantydy zdołali przewidzieć dokładnie datę i czas końca NASZEGO świata, a nie potrafili przewidzieć kiedy ich cywilizacja dobiegnie końca...
17 Cze 2007, 10:10
może nastąpił nagły kataklikzm którego majowie albo ludzie atlandtydy nie byli wstanie przewidzieć, też tak może być,
17 Cze 2007, 10:31
Co ma być to będzie nie ma co o tym myśleć trzeba żyć dalej i oczywiście cieszyć się tym życiem

.
17 Cze 2007, 10:34
Z góry postponuje takie antycypacje, gdyż prawie każdy naukowiec znajdując jakiś sposób matematyczny, może uważać się za proroka i piewce. Jeden poważny błąd w rozumowaniu. Majowie i inne starożytne cywilizacje nie znały liczb arabskich. Jak widać autor tego tekstu to ignorant, a ludzie to kupują...
17 Cze 2007, 10:36
Fajne bajki
Koleś który to wymyślił znalazł sposób jak się dorobić na ludzkiej głupocie.
Ja bajki o końcu świata słyszę już od 8 lat. Konieć swiata będzie wtedy gdy my sie sami zniszczymy albo w ziemie uderzy asteroida.
17 Cze 2007, 11:16
zanim uderzy asteroida to my sami siebie powybijamy taka ludzka natura
17 Cze 2007, 11:22
Mac napisał(a):Jebie się wam??
Kurde gorzej niż Jehowy co mnie raz w miesiącu odwiedzają i chcą nawracać....
Jeszcze w podpisie stop dzieciom neostrady, lol jakich żadko....
Po to jest free post żeby pisać co się chce, a jak się nie podoba to się nie wypowiadaj.
Po wnikliwym przeanalizowaniu sądze że to jest bujda na resorach, ale podziwiam autora za dobry wkręt, poczytajcie komentarze
17 Cze 2007, 11:27
wonski , mógłbyś troszkę zmniejszyć ten swój podpis bo jest bardzo denerwujący

.
poczytajcie komentarze Laughing
Jeśli chodzi o komentarze do tego reportażu z radia to jest ich tam 5 i nic nie wnoszą sensownego
Tak naprawdę nie da się przewidzieć końca świata , nikt nie może znać ani dnia ani godziny już nie jeden zapowiadał koniec świata.... najgłośniejszy to miał być chyba w 2000roku i co mamy 2007.
Ale nie sorx może być koniec ale Polski bo przecież w 2012 mają być ME.
Pozdrawiam.
Ostatnio edytowany przez
destyny 17 Cze 2007, 11:35, edytowano w sumie 2 razy