TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Proszę cierpliwych o pomoc z konnektem po raz wtóry...

Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.

Proszę cierpliwych o pomoc z konnektem po raz wtóry...

Postprzez aleksandra » 04 Maj 2006, 20:27

PostUA:

Ludzie litości!!! Wiem ,że prosząc o pomoc nie powinnam odwdzięczać się takimi dygresjami,ale na litość boską...kiedy ja niby zabiore się za instalacje konnekta-skoro samo przewertowanie stron poświęconych temu tematowi właśnie jest tak wiele,że nie skończę do juyra rana!!!Litości!!!JEST KTOś ,KTO NIE WEźMIE MI TEGO ZA PRZEJAW LENISTWA?Jest ktoś ,kto zechce mi wytłumaczyć od czego mam zacząć?co powinnam mieć ,a czego nie ...chcąc zabrać się do instalacji?Tylko błagam :nie odsyłajcie mnie z kwitkiem ,bo popadnę w czarną rozpacz...jak w dniu ,w którym dowiedziałam sie jak jestem...NO!Chociażby za ten humor pomoc mnie się należy!o! :lol: :wink:
...-i boli niestety i brak mi słów!
"Life is..."-to piękny ,cytat nie sądzisz?
aleksandra
Postujący
Postujący

Dołączenie: 29 Kwi 2006, 14:49
Miejscowość: Gdańsk

Postprzez lolexander » 04 Maj 2006, 20:40

PostUA:

A z czym sobie nie radzisz??
Ja sam mam konnekta i jest banalnie prosty.
Instalujesz wpisujesz te duperelki i czatujesz...
Wykonuj wszystko po koleji i no problem.
lolexander
Postujący
Postujący

Dołączenie: 04 Maj 2006, 14:12

Postprzez aleksandra » 04 Maj 2006, 21:02

PostUA:

Nie no ,nie, trzymajcie mnie...Ja nie o tym...
Nie mogłam łączyć się z sewrwerem kiedy mnie się zachciało dajmy na to...wyrzuciłam GG I NIE CHCę O NIM SłYSZEć! A tu popatrz okazuje się ,że nie mogę na nowo go zaprosić i korzystać z jego usług bo mówi mi :NIE!Nie mogę się na GG zalogować choc próbowałam ssać(heh :D )z różnych źródeł! i na nowo instalować!Wściekłam się nie na żarty...poczym dostaję wskazówkę ,że powinnam mieć i GG i Tlena...pytanie tylko -co z GG,które za nic nie chce przyjąć moich przeprosin???Hę???Pokolei proszę ,bo gubię się...nawet nie wiem o co mam teraz pytać... :cry:
...-i boli niestety i brak mi słów!
"Life is..."-to piękny ,cytat nie sądzisz?
aleksandra
Postujący
Postujący

Dołączenie: 29 Kwi 2006, 14:49
Miejscowość: Gdańsk

Powróć do Programy

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]