TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Proszę Niech Ktoś Mi Pomoże. Jak odnaleść plik (GG 9367115)

Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.

Proszę Niech Ktoś Mi Pomoże. Jak odnaleść plik (GG 9367115)

Postprzez Kaśka » 13 Kwi 2006, 22:06

PostUA:

Mam problem. Podczas ściągania filmu przez program BEARSHARE zgasł mi prąd.Później włączyłąm bearshare (jak włączyli mi prąd) i tego filmu tam poprostu już nie było. Jak zrobić aby ten film spowrotem się pojawił w programie (musi sie dać bo sie już prawie cały ukończył pobierać). PLISKA POMÓŻCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kaśka
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 13 Kwi 2006, 21:50

Postprzez 1jaa » 14 Kwi 2006, 00:28

PostUA:

Niestety według mnie musisz ściągnąć plik od nowa. Nie wiem co na to inni forumowicze.
Awatar użytkownika
1jaa
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 24 Sty 2006, 21:35
Pochwały: 2

Postprzez Hpest » 14 Kwi 2006, 00:58

PostUA:

Kaśka napisał(a):Mam problem. Podczas ściągania filmu przez program BEARSHARE zgasł mi prąd.Później włączyłąm bearshare (jak włączyli mi prąd) i tego filmu tam poprostu już nie było. Jak zrobić aby ten film spowrotem się pojawił w programie (musi sie dać bo sie już prawie cały ukończył pobierać). PLISKA POMÓŻCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wyłącz BearShare, wejdź do katalogu gdzie jest on zainstalowany, znajdź folder temp (tutaj masz pliki które ściąga Misiek) i przeciągnijj go na pulpit, reinstalluj BS, spowrotem przeciągnij folder temp do katalogu gdzie masz zainstalowanego BearShare, włącz program i kontynuuj pobieranie.

Istnieje także dróga możliwość, jeśli ten Film jest juz w dużej mierze pobrany możesz otworzyć go programem All Player W tym wypadku ściągasz program > instalujesz > włączasz > wchodzisz do folderu temp (w lokalizacjii gdzie jest zainstalowany BearShare) znajdujesz plik filmu i wybierasz otwórz. Jeśli nie masz odpowiednich kodeków program będzie prosił o naprawienie pliku filmu aby móc go otworzyć, klikasz na napraw plik, późnej po zakończeniu naprawy klikasz na odtwórz i gotowe.
Awatar użytkownika
Hpest
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 23 Lip 2005, 22:37
Miejscowość: [E]lita..

Powróć do Programy

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Brak zarejestrowanych użytkowników