TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

PROSZE O POMOC PLZ ZALEZY MI NA TYM

Szukasz sterownika? Masz problem? Wszystko związane ze sterownikami itp.
Regulamin forum
1. Przed stworzeniem nowego tematu proszę o skorzystanie z opcji "Szukaj" (górne menu).

2. Baza sterowników do drukarek oraz urządzeń wielofunkcyjnych.

PROSZE O POMOC PLZ ZALEZY MI NA TYM

Postprzez glutekk » 23 Kwi 2006, 11:41

PostUA:

:(( mam taki problem zainstalowalem gre Lineage 2 i serwer i all do tego. Chce zagrac na laptopie w ta gre i mam srednie wymagania do tej gry wiec poszlo by mi beez problemu ... ale problem jest w tym ze chodzi o cos o jakies Direct3D a sterowniki do karty graficznej mam wgrane PROSZE O POMOC !!! moje gg jak by co 4070880

CPU: AuthenticAMD PentiumPro-class processor @ 1397 MHz with 223MB RAM
Video: No Video

Please enable Direct3D acceleration. You can do this by starting dxdiag and enabling Direct3D Acceleration in the Display1/2 tab after installing DirectX 8.1b (or later) and the latest drivers for your graphics card.

tak mi pisze jak chce wlaczyc gre :/
glutekk
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 23 Kwi 2006, 11:38

Postprzez niunka » 23 Kwi 2006, 11:47

PostUA:

Sterowniki go grafiki i direkct .
Jaka masz grafike jakiego masz zainstalowanego directa?
wymagany akcelerator 3D
Ostatnio edytowany przez niunka, 23 Kwi 2006, 11:49, edytowano w sumie 1 raz
Awatar użytkownika
niunka
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 08 Maj 2005, 15:21
Miejscowość: Kempten
Pochwały: 1

Postprzez glutekk » 23 Kwi 2006, 11:48

PostUA:

zainstalowalem to i dalej nic :((

dziekuje za pomoc !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dziala mi trzeba bylo tylko wgrac nowe sterowniki karty graficznej i wszystko dziala ;) a jesli dalej wystepuje ten blad to trzeba chyba wgrac direct 8.1b, direct 9.0c i nowe sterowniki karty graficznej DZIEKS ALL:)
glutekk
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 23 Kwi 2006, 11:38

Powróć do Sterowniki

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]