TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

prosze o ponowne sprawdzenie logów

Tematyka związana z produktami firmy Microsoft.

Postprzez pp3088 » 29 Sty 2007, 18:10

PostUA:

No to witaj ponownie. Jak zawsze cała chmara w tym nowe zjawisko->
Kod: Zaznacz wszystko
http://www.infoprof.pl/news.php?ID=733
użyj narzędzia usuwającego. Następnie wg. porad znajdujących się
Kod: Zaznacz wszystko
http://rapidshare.com/files/13953042/Nowy_Dokument_tekstowy.txt.html <-TU

Nowe logi.
Log z Gmera ucięty limit znaków, proszę wrzuć na serwer.
Dodaj log z Combofixa.

P.S.Podaj gg bo jak tak często łapiesz to będziesz mieć pomoc pod ręką.
Awatar użytkownika
pp3088
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 11 Sie 2006, 23:59
Miejscowość: Szczecin

Postprzez BlackHawk » 29 Sty 2007, 20:28

PostUA:

No niestety w na chwilę przed zabraniem się do pracy system całkowicie odmówił mi posłuszeństwa. Co się włączył Windows to wyskakiwał mi bluescreen z zrzucaniem pamięci fizycznej. Niestety musiałem formatować.
Ale jeżeli mógłbyś mi polecić jakieś programy do zabezpieczenia tego syfa(komputera) co by mi się rzadziej takie sytuacje zdarzały.

pozdrawiam
Awatar użytkownika
BlackHawk
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 31 Lip 2005, 18:17
Miejscowość: Poznań

Postprzez niunka » 29 Sty 2007, 21:00

PostUA:

BlackHawk napisał(a):Ale jeżeli mógłbyś mi polecić jakieś programy do zabezpieczenia tego syfa(komputera) co by mi się rzadziej takie sytuacje zdarzały.

pozdrawiam

szukaj na forum,bo to temat rzeka a poruszany byl mase razy .
no i googluj

ps.co ty robisz ze lapiesz tyle syfu ?
Awatar użytkownika
niunka
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 08 Maj 2005, 15:21
Miejscowość: Kempten
Pochwały: 1

Postprzez BlackHawk » 29 Sty 2007, 22:21

PostUA:

NO właśnie w tym sęk, że nie mam pojęcia. Przez ostatnie 3 tygodnie komp chodził bardzo rzadko. Używałem go tylko do gg i szukania info do prezentacji maturalnej z polskiego. Do neta bardzo w innym celu bardzo rzadko wchodziłem. Podejrzewam, że to może być sprawa wadliwego dysku, bo po włączeniu kompa jak nie chodzi przynajmniej ze 2 godziny strasznie charczy i jak się zaloguje do systemu powoli przestaje. W sumie nie wiem dlaczego te dyski mi się tak psują bo to już, któryś dysk z kolei, który w ten sposób się zachowuje. Może wytwarzam jakieś pole w okół siebie, które niszczy sprzęty elektroniczne i przyciąga syf z neta. Nie wiem.

pozdrawiam
Awatar użytkownika
BlackHawk
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 31 Lip 2005, 18:17
Miejscowość: Poznań

Poprzednia

Powróć do Microsoft Windows

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Google [Bot]