TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

PROZBA I POMOC

Nie możesz znaleźć potrzebnej aplikacji, napisz o tym, a na pewno użytkownicy forum postarają się pomóc.

PROZBA I POMOC

Postprzez SnoopG » 07 Sie 2006, 10:10

PostUA:

potrzebny mi jest jakis program do zmainy IP o ile taki jest ,mam wogule ogramna prozbe do uzytkownikow tego foprum jak sie zna ktos na proxach neich sie do mnei odezwie na gg (6625953) głuwnie chodzi mi o sciaganie a gdziesz czytalem ze jak sie zmieni proxe to nie trzeba czekac ??a proxa a IP to tosamu nei znam sie na tym prosze i balagam o pomoc i o ten programik
SnoopG
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 07 Sie 2006, 10:05

Postprzez 1jaa » 07 Sie 2006, 10:35

PostUA:

Hide IP Platinum ale nie jestem pewny. Strony będą widzieć inne ip jakieś z chin czy coś takiego.
Awatar użytkownika
1jaa
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 24 Sty 2006, 21:35
Pochwały: 2

Postprzez banan » 07 Sie 2006, 10:55

PostUA:

zgadza sie Hide IP Platinum.A co będą widzieć to zależy jakiego proxy użyjesz.

jest jeszcze Steganos
banan
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 18 Kwi 2006, 21:40
Miejscowość: Będzin ;)

Postprzez LucaS » 07 Sie 2006, 13:56

PostUA:

Jak masz LANa i chcesz zmienić IP - idz do administatora. Sam tego nie zrobisz. Programem Hide IP jedynie zamaskuje prawdziwe IP.

Jesli masz Neostrade - masz zmienne IP.Wystarczy,że sie rozlaczysz i połaczysz na nowo i juz bedzie inne IP.

co do Proxy to zajdz na wikipedie.

http://pl.wikipedia.org/wiki/Proxy

p0zdr0
Było, minęło...
LucaS
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 11 Maj 2006, 21:45
Pochwały: 7

Postprzez 1jaa » 07 Sie 2006, 14:13

PostUA:

LucaS napisał(a):Jak masz LANa i chcesz zmienić IP - idz do administatora. Sam tego nie zrobisz. Programem Hide IP jedynie zamaskuje prawdziwe IP.

Jesli masz Neostrade - masz zmienne IP.Wystarczy,że sie rozlaczysz i połaczysz na nowo i juz bedzie inne IP.

co do Proxy to zajdz na wikipedie.

http://pl.wikipedia.org/wiki/Proxy

p0zdr0

Mylisz się.
Oczywiście, że jeśli jest w LAN może zmienic sobie IP. No może nie konkretnie zmienić ale pomienic.

http://www.uw-team.org/video/podmiana_ip.avi

tu jest filmik jak podmienic IP działa bo sam sprawdziłem i podmieniłem sobie ip :)
Awatar użytkownika
1jaa
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 24 Sty 2006, 21:35
Pochwały: 2

Postprzez banan » 07 Sie 2006, 15:19

PostUA:

a poza tym jest jeszcze proXy przez przeglądarke.W ustawieniach 8)
banan
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 18 Kwi 2006, 21:40
Miejscowość: Będzin ;)

Postprzez LucaS » 07 Sie 2006, 17:13

PostUA:

1jaa, thx, sam o tym nie wiedziałem, wydawało mi się, że jedyny sposób to isc do admina sieci, narazie mam neo ale jak kiedys bedzie LAN to pewnie skorzystam 8)
Było, minęło...
LucaS
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 11 Maj 2006, 21:45
Pochwały: 7

Powróć do Poszukiwani!

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]