TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
GG zaczeo samo ustawiac mi status na ZW, chociaz ja jestem i korzystam z kompa. ono ignoruje moje zmiany statuju i samo ustawia sobie status na ZW ja zawsze jestem na dostepnym a teraz sie samo smienia na ZW. dlatego tak sie dzieje ?? co musze zrobic zeby to naprawic??
Drusss napisał(a):dzieki za pomoc, ale teraz szkoda ze status sam niebedzie sie zmienial po np 120s. ale wole to niz to ze sam siezmienia status!! dzieki za pomoc
Będzie jeśli zaptaszkujesz "Zmień status na zaraz wracam"
i ustawisz na Np.: 240s
Może to jakiś błąd aplikacji. Ściągnij najnowszą wersję z http://www.gadu-gadu.pl i zobacz czy będzie to samo. Jak to samo to polecam alternatywne komunikatory obslugujace gg: Tlen lub Konnekt.
No jak zmieniłem na ta nowa wersjie juz sie tak nierobi ale czesto wywala mnie z gg. ale to juz chyba nie jest wina programu tylko chyba cos z ich serverem.