Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.
Wyślij odpowiedź

Prozm z nowym Gadu-gadu

08 Paź 2006, 19:02

GG zaczeo samo ustawiac mi status na ZW, chociaz ja jestem i korzystam z kompa. ono ignoruje moje zmiany statuju i samo ustawia sobie status na ZW ja zawsze jestem na dostepnym a teraz sie samo smienia na ZW. dlatego tak sie dzieje ?? co musze zrobic zeby to naprawic??

08 Paź 2006, 19:13

Gadu Gadu-> Ustawienia-> Status-> Automatyczna zmiana statusu ( po prawej stronie) i odhacz "Zmień status na Zaraz wracam...".

08 Paź 2006, 19:25

dzieki za pomoc, ale teraz szkoda ze status sam niebedzie sie zmienial po np 120s. :/ ale wole to niz to ze sam siezmienia status!!
dzieki za pomoc

08 Paź 2006, 19:39

Drusss napisał(a):dzieki za pomoc, ale teraz szkoda ze status sam niebedzie sie zmienial po np 120s. :/ ale wole to niz to ze sam siezmienia status!!
dzieki za pomoc

Będzie jeśli zaptaszkujesz "Zmień status na zaraz wracam"
i ustawisz na Np.: 240s :lol:

18 Kwi 2007, 15:11

Hpest i znow ten problem sie pojawił. ustawiałem rózne cyfry i nic niepomaga :(

co teraz zrobic ?? zostało tylko odznaczenie tej funkcji ?? :(

18 Kwi 2007, 16:58

Tamtymi cyferkami ustawiasz po jakim czasie ma ci sie zmienic status na Zaraz Wracam

18 Kwi 2007, 18:40

No ja wiem o tym ze sie zmienia czas.

ale chodzi mi ze samo gg zmienia mi opis na zw i czy jest sposób zeby jakos temu zaradzic??

18 Kwi 2007, 19:22

Może to jakiś błąd aplikacji. Ściągnij najnowszą wersję z http://www.gadu-gadu.pl i zobacz czy będzie to samo. Jak to samo to polecam alternatywne komunikatory obslugujace gg: Tlen lub Konnekt.

18 Kwi 2007, 19:53

ja rowniez mialem taki problem:( normalnie to przeczekałem i sam problem zniknal(troche w ustawieniach poszperalem)mialem to w wersji 7,6,0.

19 Kwi 2007, 13:09

W Gadu-Gadu 7.7.0 nie ma problemu z statusami. Nie zapomnij, że jak ustawiasz czas zmiany statusu to działa podobnie jak wygaszacz ekranu. :)

19 Kwi 2007, 16:18

Wiem ze todziałą podobnie jak wygaszacz ekranu.

No jak zmieniłem na ta nowa wersjie juz sie tak nierobi ale czesto wywala mnie z gg. ale to juz chyba nie jest wina programu tylko chyba cos z ich serverem.
Wyślij odpowiedź