Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.
08 Paź 2006, 19:02
GG zaczeo samo ustawiac mi status na ZW, chociaz ja jestem i korzystam z kompa. ono ignoruje moje zmiany statuju i samo ustawia sobie status na ZW ja zawsze jestem na dostepnym a teraz sie samo smienia na ZW. dlatego tak sie dzieje ?? co musze zrobic zeby to naprawic??
08 Paź 2006, 19:13
Gadu Gadu-> Ustawienia-> Status-> Automatyczna zmiana statusu ( po prawej stronie) i odhacz "Zmień status na Zaraz wracam...".
08 Paź 2006, 19:25
dzieki za pomoc, ale teraz szkoda ze status sam niebedzie sie zmienial po np 120s.

ale wole to niz to ze sam siezmienia status!!
dzieki za pomoc
08 Paź 2006, 19:39
Drusss napisał(a):dzieki za pomoc, ale teraz s
zkoda ze status sam niebedzie sie zmienial po np 120s. 
ale wole to niz to ze sam siezmienia status!!
dzieki za pomoc
Będzie jeśli zaptaszkujesz "Zmień status na zaraz wracam"
i ustawisz na Np.: 240s
18 Kwi 2007, 15:11
Hpest i znow ten problem sie pojawił. ustawiałem rózne cyfry i nic niepomaga
co teraz zrobic ?? zostało tylko odznaczenie tej funkcji ??
18 Kwi 2007, 16:58
Tamtymi cyferkami ustawiasz po jakim czasie ma ci sie zmienic status na Zaraz Wracam
18 Kwi 2007, 18:40
No ja wiem o tym ze sie zmienia czas.
ale chodzi mi ze samo gg zmienia mi opis na zw i czy jest sposób zeby jakos temu zaradzic??
18 Kwi 2007, 19:22
Może to jakiś błąd aplikacji. Ściągnij najnowszą wersję z
http://www.gadu-gadu.pl i zobacz czy będzie to samo. Jak to samo to polecam alternatywne komunikatory obslugujace gg: Tlen lub Konnekt.
18 Kwi 2007, 19:53
ja rowniez mialem taki problem:( normalnie to przeczekałem i sam problem zniknal(troche w ustawieniach poszperalem)mialem to w wersji 7,6,0.
19 Kwi 2007, 13:09
W Gadu-Gadu 7.7.0 nie ma problemu z statusami. Nie zapomnij, że jak ustawiasz czas zmiany statusu to działa podobnie jak wygaszacz ekranu.
19 Kwi 2007, 16:18
Wiem ze todziałą podobnie jak wygaszacz ekranu.
No jak zmieniłem na ta nowa wersjie juz sie tak nierobi ale czesto wywala mnie z gg. ale to juz chyba nie jest wina programu tylko chyba cos z ich serverem.