TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Przegrywanie orginalow dvd

Dyskusje na tematy związane z nagrywaniem płyt CD/DVD. Software, Hardware.

Postprzez lukasz_rex » 14 Lip 2006, 18:29

PostUA:


Nkt niepomorze ! :( :sad:
lukasz_rex
Forumowicz
Forumowicz
 
Posty: 80
Dołączenie: 13 Lip 2006, 17:36
Miejscowość: Zuun

Postprzez niunka » 14 Lip 2006, 18:34

PostUA:


Piszac temat za tematem niczego nie przyspieszysz.
Tu masz -> OPIS
niestety nie jest jeszcze dokonczony,moze w niedziele dokoncze.
Awatar użytkownika
niunka
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum
 
Posty: 2410
Dołączenie: 08 Maj 2005, 15:21
Miejscowość: Kempten
Pochwały: 1

Postprzez Chief » 14 Lip 2006, 18:34

PostUA:


kurna czlowieku toc ci piszemy z czego masz skorzystac !!

ja ci jeszcze dalem namiar gdzie znajdziesz dane !!
a ty caly czas marudzisz.

masz dwa programy do wyboru i jeszcze post niunki w dziale poradniki.

P.s powiedz mi masakra355 czemu mi any dvd nie dziala?? oj dalej mi sie wydaje ze jest to tylko nakładka. albo czegos niewiem jak tak to mnie oswiec jak kopiujesz plyty

pozdrawiam
Awatar użytkownika
Chief
Zacny pisarz
Zacny pisarz
 
Posty: 1382
Dołączenie: 08 Gru 2005, 22:26
Miejscowość: Warmia

Postprzez niunka » 14 Lip 2006, 18:45

PostUA:


Any DVD nie jest nakladka na Clone nie jest to tez zaden plugin.
Jest to zupelnie oddzielna aplikacja do omijania zabezpieczen ,jest idealnym dodatkiem do Clone.
Zabezpieczonych plyt w Clone bez Any DVD nie da sie raczej skopiowac.
Awatar użytkownika
niunka
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum
 
Posty: 2410
Dołączenie: 08 Maj 2005, 15:21
Miejscowość: Kempten
Pochwały: 1

Postprzez jonny » 14 Lip 2006, 18:47

PostUA:


Any DVD to zasadniczo łamacz kodów . A CLONE zrzuca na dysk .Od wersji 5.9 w Any dodali możliwość zrzutu.Oba programy z sobą współpracują .P.S. to samo napisała Niuńka jak ja pisałem
JPS
Awatar użytkownika
jonny
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie
 
Posty: 777
Dołączenie: 13 Lip 2006, 10:16
Miejscowość: Łódź

Postprzez Chief » 14 Lip 2006, 19:12

PostUA:


no dobra dodatek !!

ale samodzielnie on dziala ??
Bo mi sie jakos nie udalo skorzystac z niego !

pozdrawiam
Awatar użytkownika
Chief
Zacny pisarz
Zacny pisarz
 
Posty: 1382
Dołączenie: 08 Gru 2005, 22:26
Miejscowość: Warmia

Postprzez banan » 14 Lip 2006, 19:27

PostUA:


no przecierz napisali Ci że co innego :!:

Dobrze jest mieć obydwa, ale nie musisz, najwyżej nic nie zrobisz :wink:
banan
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie
 
Posty: 800
Dołączenie: 18 Kwi 2006, 21:40
Miejscowość: Będzin ;)

Postprzez jonny » 14 Lip 2006, 19:30

PostUA:


AnyDVD to samodzielny program i jak Ci napisałem od wersji 5.9 nie tylko łamie zabezpieczenia ale i zrzuca film na dysk ale nie pozwla edytować tak jak CLONE DVD
JPS
Awatar użytkownika
jonny
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie
 
Posty: 777
Dołączenie: 13 Lip 2006, 10:16
Miejscowość: Łódź

Postprzez lukasz_rex » 14 Lip 2006, 20:04

PostUA:


dzienki jusz mi sie udalo
lukasz_rex
Forumowicz
Forumowicz
 
Posty: 80
Dołączenie: 13 Lip 2006, 17:36
Miejscowość: Zuun

Postprzez Chief » 14 Lip 2006, 20:50

PostUA:


jonny napisał(a):AnyDVD to samodzielny program i jak Ci napisałem od wersji 5.9 nie tylko łamie zabezpieczenia ale i zrzuca film na dysk ale nie pozwla edytować tak jak CLONE DVD


no ja mam any dvd w wersi 4.3.0 i nic nie moge zrobic wiec dlatego sie pytam!
w nowszej wersji mozna smialo cos zdzialac ale w mojej niemozna praktycznie nic.

Banan a po co mi program ktorym nic nie zrobi!
Myslisz czasami??

pozdrawiam
Awatar użytkownika
Chief
Zacny pisarz
Zacny pisarz
 
Posty: 1382
Dołączenie: 08 Gru 2005, 22:26
Miejscowość: Warmia

Postprzez lukasz_rex » 14 Lip 2006, 20:59

PostUA:


Morzna zrobic wirtualny dysk tesz za pomocol demon tools jest nawet latfiej prosciej :wink: :wink:
lukasz_rex
Forumowicz
Forumowicz
 
Posty: 80
Dołączenie: 13 Lip 2006, 17:36
Miejscowość: Zuun

Postprzez banan » 14 Lip 2006, 21:19

PostUA:


jak nie wiesz to sie nie oddzywaj :!:

DTools jest do montowania obrazów, a nie do robienie :!:
banan
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie
 
Posty: 800
Dołączenie: 18 Kwi 2006, 21:40
Miejscowość: Będzin ;)

Postprzez lukasz_rex » 14 Lip 2006, 21:30

PostUA:


Wiesz tylko umie z niwyjasnionych pszyczyn dziala to ty sie pszymknij
lukasz_rex
Forumowicz
Forumowicz
 
Posty: 80
Dołączenie: 13 Lip 2006, 17:36
Miejscowość: Zuun

Postprzez banan » 14 Lip 2006, 22:43

PostUA:


:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Fajnie :lol: :lol: :lol: :lol:

To może pokażesz nam gdzie w DaemonTools jest opcja robienia obrazów?

Bo chyba na świecie to tylko ty to wiesz :D :D

Przebijasz nawet autorów programu 8) 8)

Moje Gralulacje :grin:
banan
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie
 
Posty: 800
Dołączenie: 18 Kwi 2006, 21:40
Miejscowość: Będzin ;)

Postprzez lukasz_rex » 14 Lip 2006, 23:10

PostUA:


Zrobilem niewiem jak ale dziala przez demon tools ztforzylem sztuczny wirtualny dysk i fsadzielem tam to co sie wypakowalo z dvd decrypter jak mie nierozumiesz trudno ale dziala
lukasz_rex
Forumowicz
Forumowicz
 
Posty: 80
Dołączenie: 13 Lip 2006, 17:36
Miejscowość: Zuun

PoprzedniaNastępna

Powróć do Nagrywanie CD/DVD

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot], Google [Bot]

cron