Dyskusje na tematy związane z nagrywaniem płyt CD/DVD. Software, Hardware.
15 Lip 2006, 00:57
Jeśli się nie mylę to program demon tools służy do tworzenia obrazów z płytki, czy nie czasem tak ?
Kiedyś go częto używał ze względu na gry.
I jeśli chodzi Ci Chief o pytanie, które mi zadałeś to Niunka i Jonn na nie odpowiedzieli.
Program umożliwia utworzenie wirtualnego napędu CD-ROM bezpośrednio z obrazów płyt CD w formatach: *.cue, *.iso, *.bwt, *.cdi, *.b5t, *.ccd, *.mds, *.nrg, *.pdi
Na to więc wygląda, że nie można utworzyć wirtualnego dysku, ponieważ żaden z tych plików nie należy do "rodziny filmów".
Wiem, że można utworzyć normalnie przez system "obraz" takiej płytki.
Raz chciałem sobie skopiować film, ale okazało się że nie można więc utworzyłem "obraz" płytki i działa normalnie.
15 Lip 2006, 01:06
czlowieku ty woogole wiesz o czym mowisz ??
Mi sie wydaje ze nie masz zielonego pojecia o czym !!
I pewnie nie tylko mi wiec priosze nie pisz wiecej takich rewelacji! wiesz co to jest obraz plyty? Nawet chyba niewiesz. co za głupoty wypisujesz.
Matko boska co sie dzieje.
nastepny z tomikime zlotych mysli sie znalazl
pozdrawiam
15 Lip 2006, 02:09
do kopjowania dvd nawet zabespieczonych polecam zainstalowac any dvd on lamie aby zabespieczenia ale nie przegrywa dalej polecam alkohola120% lub clone dvd do przegrywania i cala filozofia:):):)powodzenia:)
02 Sie 2006, 16:48
Z kąd można zciągnąć ten program ?????? Byłem na wielu witrynach ale na zadnej go nie bylo albo nie można było go zciągnac.
02 Sie 2006, 16:56
leon427 napisał(a):Z kąd można zciągnąć ten program ?????? Byłem na wielu witrynach ale na zadnej go nie bylo albo nie można było go zciągnac.
Jaki program ?
02 Sie 2006, 21:31
jaki program i co chcesz skopiowac bo to tez wazne! alcohol nie radzi sobie z dobrze zabezpieczonymi plytam z filami, ale gry wszystkie wymiekaja
pozdrawiam
14 Wrz 2006, 20:00
Filmów z wypożyczalni to raczej żaden mi znany program do KOPIOWANIA DVDnie jest w stanie skopiować,albo skopiuje ale na wersie gorszą od kasety VHS.
14 Wrz 2006, 23:10
PIETER napisał(a):Filmów z wypożyczalni to raczej żaden mi znany program do KOPIOWANIA DVDnie jest w stanie skopiować,albo skopiuje ale na wersie gorszą od kasety VHS.
To widocznie malo znasz programow i szukac tez chyba nie bardzo potrafisz.
viewtopic.php?t=4649