przez Illidan » 25 Lut 2025, 23:25
UA: Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/133.0.0.0 Safari/537.36
Biegłym jesteś w swojej głupocie i niezrozumieniu jasnego przekazu. Raz jeszcze piszę, piszę o tobie tylko. O sobie nic nie napisałem, poza tym, że nie uważam się za normalnego. Do tego chyba nie umiesz jeszcze czytać ze zrozumieniem. Ciągle udowadniasz swoją głupotę, jak nie potrafisz kompletnie pojąć, co Ci pisze i dalej swoje głupoty ciśniesz i farmazony o biblii i ekosystamch z tyłka wziętych. Już Ci pisałem, ale widać twój ograniczony mózg tego nie jest w stanie pojąć. Nie będę z tobą tu na forum komputerowym dyskutować o mojej wierze czy przekonaniach i nie mam zamiaru nic Ci udowadniać. Nie sprowokujesz mnie tu do dyskusji na ten temat. Chcesz wiedzieć, jak zaistniał świat materialny? To zostaw te swoje religijne pierdoły i zwróć się w stronę nauki. Przejrzyj internet a znajdziesz na ten temat sporo naukowych wywodów, nie jakichś pierdół o bogach i tym podobnych istotach, które cię stworzyły i którym trzeba oddawać cześć.