TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Przemyślenia

Tutaj możecie pisać o czym się tylko podoba, tematyka dowolna... niekoniecznie związana z oprogramowaniem.

Re: Przemyślenia

Postprzez Illidan » 25 Lut 2025, 23:25

PostUA: Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/133.0.0.0 Safari/537.36

Biegłym jesteś w swojej głupocie i niezrozumieniu jasnego przekazu. Raz jeszcze piszę, piszę o tobie tylko. O sobie nic nie napisałem, poza tym, że nie uważam się za normalnego. Do tego chyba nie umiesz jeszcze czytać ze zrozumieniem. Ciągle udowadniasz swoją głupotę, jak nie potrafisz kompletnie pojąć, co Ci pisze i dalej swoje głupoty ciśniesz i farmazony o biblii i ekosystamch z tyłka wziętych. Już Ci pisałem, ale widać twój ograniczony mózg tego nie jest w stanie pojąć. Nie będę z tobą tu na forum komputerowym dyskutować o mojej wierze czy przekonaniach i nie mam zamiaru nic Ci udowadniać. Nie sprowokujesz mnie tu do dyskusji na ten temat. Chcesz wiedzieć, jak zaistniał świat materialny? To zostaw te swoje religijne pierdoły i zwróć się w stronę nauki. Przejrzyj internet a znajdziesz na ten temat sporo naukowych wywodów, nie jakichś pierdół o bogach i tym podobnych istotach, które cię stworzyły i którym trzeba oddawać cześć.
Awatar użytkownika
Illidan
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 29 Paź 2017, 23:25
Miejscowość: Gliwice
Pochwały: 26

Postprzez wiktorio144 » 26 Lut 2025, 13:31

PostUA: Mozilla/5.0 (X11; Linux x86_64; rv:135.0) Gecko/20100101 Firefox/135.0

Illidan napisał(a):Biegłym jesteś w

Piszę o biblijnych rzeczywistych, rzetelnych i niezawodnych faktach. Zbieżnych z odkryciami nauki. Natomiast każda religia jest na słowo honoru, bez mocnej podbudowy w odkryciach nauki. Zamiast religii i swoich wierzeń, masz być świadomym, że Bóg Wszechmogący stworzył system duchowo-informacyjnej całości, czyli ekosystem. Jezus Zbawiciel wzorem człowieka dla człowieka. Aby w ekosystemie negatywnymi zachowaniami, nie czynić destrukcji, za którą na pewno poniesie się konsekwencje.
wiktorio144
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 14 Lis 2022, 12:48
Miejscowość: zachodnia Polska

Postprzez Illidan » 27 Lut 2025, 02:52

PostUA: Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/133.0.0.0 Safari/537.36

Ja pier...
Jak wyżej pisałem, leczyć i jeszcze raz leczyć twój chory umysł...
Wiara w gusła i zabobony, to tu na forum komputerowym chcesz przekazać...
Rozmowa ...z idiotą, do niczego niestety nie prowadzi.
Na tym kończę, bo to nie ma seansu dalej tej rozmowy ciągnąć
Image
Awatar użytkownika
Illidan
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 29 Paź 2017, 23:25
Miejscowość: Gliwice
Pochwały: 26

Poprzednia

Powróć do Free Post

Kto jest na forum