Tematy związane z telefonią komórkową.
Wyślij odpowiedź

Przeniesienie numeru do Heyah/Play/Orange

01 Mar 2012, 18:45

Nie wiecie co tam nowego u naszych kochanych operatorów? Generalnie jestem w Heyah od jakiegos czasu i jeszcze nie miałem okazji narzekać, bo tu albo podwójne albo powielacz i z 3 dych robi się 100 zł to ciężko mi podjąć decyzję o zmianie sieci, ale sporo znajomych ma w play. Z kolei ja namawiam znajomych na przejście do Heyah, bo wtedy do wszystkich dzwoniłbym za darmo :D :D Jak to jest teraz, coś się zmieniło? Jakie jest Wasze zdanie?
Z tego co wiem, w Heyah za przeniesienie numeru dają do 120 zł na wszystkie usługi, w Play było 60zł.

Re: Przeniesienie numeru do Heyah/Play/Orange

01 Mar 2012, 19:11

Wszystko jest tak jak bylo nic sie nie pozmienialo takze nie zachecam cie do przeniesienia nr do innej sieci :D

09 Mar 2012, 18:59

heheh to dz-dzięki :P W sumie po 5 marca podjąłem decyzję, po dodaniu pakietów internetowych do oferty heyah nie muszę sie przenosić, wszystko mam to po co na siłę :) pozdrawiam!

18 Kwi 2012, 14:42

Niegdyś miałam w Erze, ale po wielu latach oferty przedłużenia okazały się wielce niekorzystne, więc zdecydowałam się na Play. Nie jest źle bo większość rodziny i znajomych też ma w tej sieci więc mamy za darmo, aczkolwiek np. w biurze mam problemy z zasięgiem.

23 Kwi 2012, 13:49

tylko uważnie czytaj umowę bo pracownicy zwłaszcza w orange mówią ci że dostaniesz jedno a na umowie potem masz coś zupełnie innego o czym dowiadujesz się dopiero po miesiącu jak dostaniesz rachunek
Wyślij odpowiedź