TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

przgrywanie płyta w formacie svcd

Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.

przgrywanie płyta w formacie svcd

Postprzez marszalek14 » 20 Mar 2005, 14:09

PostUA:

Poszukuje darmowej pełnej wersji dobrego programy do nagrywania na płyty formaty svcd. Bo widzicie mam dvd i filmy nagrane w formacie normalnym cd mi nie odbierają. Doczytałem się w instukcji że svcd będzie mi odbierało dlatego szukam programy z opcją nagrywania na płyte filmu w formacie svcd pomużcie prosze!!!
Awatar użytkownika
marszalek14
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 16 Mar 2005, 22:55
Miejscowość: Koło

Postprzez Cisz » 20 Mar 2005, 15:36

PostUA:

heh powodzenia :)
To nie jest takie proste przegrac film na svcd. Do tego jest potrzebny cały zestaw programów. Poszukaj na necie tutoriala o robieniu filmow vcd. Wtedy wszystkiego sie wywiesz
Awatar użytkownika
Cisz
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 10 Gru 2004, 22:49

svcd

Postprzez olidomin » 21 Mar 2005, 15:40

PostUA:

Znajdx sobie program Easy VCD jest po polsku potrzebne ci beda pliki MPEG do tego programu ale też znajdziesz
olidomin
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 18 Lut 2005, 00:04

Powróć do Programy

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]