TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Przycina winampa

Tematy związane z obróbka, edycją, konwersją plików foto, audio oraz video.

Przycina winampa

Postprzez djbombel » 17 Maj 2008, 16:29

PostUA:

Witam:) od kilku dni mam problem z przycinaniem muzyki słuchanej w winampie. Podczas przycinania nie ma zadnych zmian na wykresie wydajności procesora, lecz na moment przyciecia wykres tez sie zatrzymuje Problem pojawił się od momentu zmainy karty graficznej na Radeon9600. Po zamontowaniu starej karty graficznej wszystko wraca do normy. Przypuszczam ze moze byc to wina słabego zasilacza (ja mam 350W) lub mojej genialnej płyty głównej o nazwie Matsonic;/ (nazwa mówi sama za siebie). Prosze o opinie i o porady jak rozwiazać ten problem.
djbombel
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 17 Maj 2008, 16:16

Postprzez djbombel » 17 Maj 2008, 20:02

PostUA:

oka juz sobie poradziłem:P ku mojemu zdziwieniu wystarczyły nowe stery do dźwieku:)
djbombel
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 17 Maj 2008, 16:16

Powróć do Obróbka Foto, Audio, Video

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Brak zarejestrowanych użytkowników