TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

przyjażń damsko - męska !!

Tutaj możecie pisać o czym się tylko podoba, tematyka dowolna... niekoniecznie związana z oprogramowaniem.

przyjażń damsko - męska !!

Postprzez Madzia2703 » 04 Kwi 2006, 14:04

PostUA:

mam małe pytanko!! czy wierzycie w przyjażń damsko-meska ??

bo ja osobiscie tak ale moi znajomi nie... i to mnie denerwuje, bo jest taka sprawa....

mam przyjaciela, fajny chlopak wie o mnie sporo, ja o mniem tez, gadamy na wszzystkie tematy, co nas dreczy, jakie mamy problemy itd ... powiedzial mi w tajemnicy kilka rzeczy ktorych nikt z moich przyjaciol nie wie, mamy swoje sekreciki itp... oczywiscie jako chlopak nie podoba mi sie, bo jest moim przyjacielem i ma dziewczyne ja z reszta tez juz jestem zajeta.. ale wszyscy jak nas zobacza ze gadamy to juz maja swoje wyobrazenia ze sie zabujalismy w sobie itp... nie sluchaja tego ze mamy swoja "polowke" juz, dla nich wszystko jest jasssne ale nam to nie pasuje... ja czasami mam tego dosyc ze rozpowiadaja takie glupoty skoro to moj przyjaciel i nim bedzie zawsze nic innego nie wchodzi w gre..
Madzia2703
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 15 Mar 2006, 17:37

Postprzez niunka » 04 Kwi 2006, 14:09

PostUA:

Taka jest mentalnoas ludzi i nie zmieni juz chyba tego nic,tak poprostu musi byc,ludzie zawsze beda gadac,szukac skandali itp
a w przyjazn damsko-mesko wierze,ale to jest sporadyczne tym bardziej wsrod mlodziezy.
Awatar użytkownika
niunka
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 08 Maj 2005, 15:21
Miejscowość: Kempten
Pochwały: 1

Postprzez Hpest » 04 Kwi 2006, 14:09

PostUA:

Wcale się nie dziwię, że tak na was patrzą :) Z resztą co się przejmujesz opinią innych, to jest twoja sprawa i tyle ;).
Czy wierze w przyjaźń damsko-męską :roll: można powiedzieć, że po części ;) Hehe, bo różnie to bywa. :wink:

niunka Spójrz na datę wysłania postów ;)
Awatar użytkownika
Hpest
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 23 Lip 2005, 22:37
Miejscowość: [E]lita..

Postprzez iwan10 » 04 Kwi 2006, 14:20

PostUA:

Pewnie ze istnieje przyjazn damsko-meska. Jest kilka tego zywych przykładów :D :D

A ze twoi znajomi nigdy takiej przyjazni nie doswiadczyli to nie moga jej zrozumieć.
iwan10
Postujący
Postujący

Dołączenie: 28 Paź 2005, 18:36

Postprzez luck_j » 04 Kwi 2006, 17:03

PostUA:

Ja mam przyjaciółkę, więc wierzę w taką przyjaźń. Szkoda tylko że inni właśnie dookoła w to nie wierzą. Jest jeszcze taki problem, że ona ma chłopaka a ja jestem aktualnie wolny i właśnie ostatnio moja przyjacióka powiedziała mi, że ten jej chłopak jest o mnie zazdrosny i że jej ostatnio jakąś jazdę zrobił bo widział nas na mieście razem. Następnym razem był zły że zapraszała mnie do siebie na kawę przy niem.
Awatar użytkownika
luck_j
Postujący
Postujący

Dołączenie: 09 Mar 2006, 01:06

Postprzez kukaszr » 04 Kwi 2006, 22:41

PostUA:

ja ma przyjaciulke i przyjaciela ;p bez skojarzen rzecz jasna
Chciałbym umrzeć we śnie jak mój dziadek... a nie jak jego pasażerowie głośno krzycząc :D
Awatar użytkownika
kukaszr
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 29 Gru 2005, 12:16
Miejscowość: Poznań
Pochwały: 2

Postprzez Górexoon » 05 Kwi 2006, 10:36

PostUA:

A dla mnie niema przyjaźni damsko - męskiej (ewentualnie koleżanka) i mówię to tylko i wyłącznie na podstawie własnego doświadczenia , miałem już kilka takich niby przyjaźni i w każdym przypadku kończyło się na czymś więcej…niż tylko na przyjaźnij po prostu ja tak miałem za każdym razem , więc dlatego stwierdzam , że niema , a może napisze to tak : Dla mnie niema przyjaźni damsko – męskiej , ponieważ wcześniej czy później taka niby przyjaźni zamienia się w coś więcej , a mając już dziewczynę robi się z tego niezły HARDCORE…;)
Górexoon
Postujący
Postujący

Dołączenie: 15 Kwi 2005, 19:01
Miejscowość: Poland

Postprzez Chief » 05 Kwi 2006, 13:57

PostUA:

Niewierze w cos takiego jak przyjaz damsko- meska !!
Miałem nie jedno doswiadczenie z tym problemem i wiem ze jest to nie możliwe!
zawsze z tego wynikaja tylko kłopoty :)
Awatar użytkownika
Chief
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 08 Gru 2005, 22:26
Miejscowość: Warmia

Postprzez tomek123 » 05 Kwi 2006, 14:31

PostUA:

nie przejmuj sie to co inni mowia ja mam przyjaciólke o 10 lat a teraz mam 16 lat gadamy ze soba i jest super ale 5 lat temu sie troche pozmienilo bo mieszkam teraz gdzie indziej niz ona 15 km dalej niz moja przyjaciólka lae przyjazn miedzy nami nigdy nie wygasne i mi tam obojetnie jak ktos tam inaczej gada ja wiem swoje i juz nnie przejmuj sie tym PRZYJAZN POMIEDZY CHLOPAKIEM ADZIEWCZYNA JEST MOZLIWA nie ze odrazu sie zabujac
tomek123
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 14 Mar 2006, 15:34

Postprzez Alvarees » 05 Kwi 2006, 14:35

PostUA:

To co powiecie na to ze ja i moja kuzynka dziennie gdzies chodzimy na spacery,na piwko, jak jade na zakupy to zabieram ją ze sobą poprostu jestem uzaleznoiny od niej psychicznie

Ja wiem o niej duzo (chodzi o sekrety itd) i ona wie o mnie i co niby mamy cos do siebie ?? ojjj wątpie
Awatar użytkownika
Alvarees
Postujący
Postujący

Dołączenie: 16 Sty 2006, 19:39
Miejscowość: ŚLĄSK 4 EVER
Pochwały: 2

Powróć do Free Post

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]