UA:

UA:

UA:

UA:
Dark Master napisał(a):Witam,otuż chcę poznac, jak przsyspieszyc kompa, zeby szybciej sie uruchamiał i programy szybciej chodzily,Proszę o pomoc

UA:
buzu napisał(a):Jak masz XP i z 512 ramu to olej plik wymiany.

UA:

UA:
niunka napisał(a):
![]()
I olej stabilna wydajna prace sstemu .
nc
,bo ja też mogę poddawać w wątpliwość Twoje porady a tego chyba nie chcemy 
UA:
buzu napisał(a):
Ale ściemniasz ,chyba nie wiesz o czym mówisz i w jakich czasach żyjesz.
buzu napisał(a):oświeć o pani mnie ciemnego.Tylko bez bla,bla ,bo ja tak mówię tylko FAKTY ,DOWODY.
buzu napisał(a):FAKTY ,DOWODY.
buzu napisał(a):I.....nie czepiaj się.,bo ja też mogę poddawać w wątpliwość Twoje porady a tego chyba nie chcemy
buzu napisał(a):ja też mogę poddawać w wątpliwość Twoje porady a tego chyba nie chcemy
buzu napisał(a):ps.masz rangę moderatora a moderator i ekspert to dwie inne bajki i nie muszą iść w parze
buzu napisał(a):Lekturka dla nietrybiących ==> http://pl.wikipedia.org/wiki/Moderator_(internet)
Tym bylo by napewno wiele milej.No paging file?
Teorią pewnych tweakerów jest zakładanie możliwości całkowitego wyłączenia tego pliku przy posiadaniu ogromnej ilości RAMu. To jest tylko teoria która zupełnie mija się z praktyką. W istocie całkowite wyłączenie pliku pagefile.sys jest niemożliwe gdyż pamięć wirtualna to szersze pole niż tylko ten specyficzny plik. Sama operacja może przynieść opłakane skutki gdyż XP i tak potrzebuje tego pliku, wiele komponentów Windows wymaga jego obecności nawet jeśli z niego nie korzysta a większość programów pada przy braku jego obecności. Nie polecam zabaw tego typu! Wyjątek od reguły: okresowe wyłączenie dla celów przeprowadzenia rzetelnej defragmentacji.
buzu napisał(a):Jak masz XP i z 512 ramu to olej plik wymiany.

UA:

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]