UA:
UA:
UA:
UA:
Dark Master napisał(a):Witam,otuż chcę poznac, jak przsyspieszyc kompa, zeby szybciej sie uruchamiał i programy szybciej chodzily,Proszę o pomoc
UA:
buzu napisał(a):Jak masz XP i z 512 ramu to olej plik wymiany.
UA:
UA:
niunka napisał(a):
I olej stabilna wydajna prace sstemu .
nc
UA:
buzu napisał(a):
Ale ściemniasz ,chyba nie wiesz o czym mówisz i w jakich czasach żyjesz.
buzu napisał(a):oświeć o pani mnie ciemnego.Tylko bez bla,bla ,bo ja tak mówię tylko FAKTY ,DOWODY.
buzu napisał(a):FAKTY ,DOWODY.
buzu napisał(a):I.....nie czepiaj się. ,bo ja też mogę poddawać w wątpliwość Twoje porady a tego chyba nie chcemy
buzu napisał(a):ja też mogę poddawać w wątpliwość Twoje porady a tego chyba nie chcemy
buzu napisał(a):ps.masz rangę moderatora a moderator i ekspert to dwie inne bajki i nie muszą iść w parze
buzu napisał(a):Lekturka dla nietrybiących ==> http://pl.wikipedia.org/wiki/Moderator_(internet)
No paging file?
Teorią pewnych tweakerów jest zakładanie możliwości całkowitego wyłączenia tego pliku przy posiadaniu ogromnej ilości RAMu. To jest tylko teoria która zupełnie mija się z praktyką. W istocie całkowite wyłączenie pliku pagefile.sys jest niemożliwe gdyż pamięć wirtualna to szersze pole niż tylko ten specyficzny plik. Sama operacja może przynieść opłakane skutki gdyż XP i tak potrzebuje tego pliku, wiele komponentów Windows wymaga jego obecności nawet jeśli z niego nie korzysta a większość programów pada przy braku jego obecności. Nie polecam zabaw tego typu! Wyjątek od reguły: okresowe wyłączenie dla celów przeprowadzenia rzetelnej defragmentacji.
buzu napisał(a):Jak masz XP i z 512 ramu to olej plik wymiany.
UA:
Zarejestrowani użytkownicy: Brak zarejestrowanych użytkowników