TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Przyspieszanie ściagania

Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.

Przyspieszanie ściagania

Postprzez oli_looz » 25 Kwi 2005, 15:37

PostUA:

Czy jest jakis sposób czy tez program dzięki ktoremu przyspieszyc mozna sciaganie plikow? Tylko nie chodzi mi o jakis FLASH GET czy inne takie bo w takich programach byc moze uzyskuje sie szybsze transfery ale tylko jesli przez nie sie cos zasysa. Chodzi by moc podkrecic predkosc sciagania plikow bezposrednio na serwerach lub tez np plikow torrentowych.
Awatar użytkownika
oli_looz
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 28 Lut 2005, 15:33
Miejscowość: Toruń

Postprzez judasz » 06 Maj 2005, 14:16

PostUA:

tak jest nowa neostrada :D
Awatar użytkownika
judasz
Postujący
Postujący

Dołączenie: 25 Lut 2005, 15:19
Miejscowość: Żagań

Postprzez malutkia » 06 Maj 2005, 14:44

PostUA:

Jezeli laczysz sie przez proxy to to tez troszke spowalnia, ale w zasadzie nie da sie tego odczuc. hmm, mozna sobie przyspieszyc trasfer, ale to juz nie bardzo legalne...
There is only a thin line between winning and losing.
Awatar użytkownika
malutkia
Postujący
Postujący

Dołączenie: 08 Kwi 2005, 14:30
Miejscowość: C-n

Postprzez hrydziu » 06 Maj 2005, 16:45

PostUA:

malutkia napisał(a):Jezeli laczysz sie przez proxy to to tez troszke spowalnia

Wydaje mi sie ze laczenie przez proxy raczej przyspiesza. Pod warunkiem ze nie jest to oczywiscie jakis bardzo wolny serwer albo ze nie jest bardzo odlegly
O żesz ku**a jego w d**ę pie*****na sku****ska mać - powiedział bosman, po czym zaklął szpetnie...
Awatar użytkownika
hrydziu
Postujący
Postujący

Dołączenie: 13 Maj 2004, 21:38

Postprzez oli_looz » 06 Maj 2005, 17:58

PostUA:

W sumie to mozecie mi podac metody nie legalne byle dzialaloby;-)
Awatar użytkownika
oli_looz
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 28 Lut 2005, 15:33
Miejscowość: Toruń

Postprzez malutkia » 06 Maj 2005, 20:14

PostUA:

Tak, tylko, ze metody nielegalne sa trudniejsze niz myslisz. O tym mozna napisac cala prace magisterska, a i tak bedzie za malo powiedziane. Dlatego nie warto.
A co do prox to chodzilo mi wlasnie o wolny serwer. Ale i tak nie polecam laczenia sie przez proxy. Chociaz czasem sie to przydaje.
pozdrawiam malutkia
There is only a thin line between winning and losing.
Awatar użytkownika
malutkia
Postujący
Postujący

Dołączenie: 08 Kwi 2005, 14:30
Miejscowość: C-n

Postprzez proktor » 24 Cze 2005, 15:43

PostUA:

malutkia napisał(a):Jezeli laczysz sie przez proxy to to tez troszke spowalnia, ale w zasadzie nie da sie tego odczuc. hmm, mozna sobie przyspieszyc trasfer, ale to juz nie bardzo legalne...

jesli chodzi o neostrade 128 to czytałem kiedys art. w pc komputer ;)

działa tak samo jak te przyspieszacze które mozna kupic na allegro,nieprubowałem tego ale jesli ktos pisze kurs jak cus takiego zrobic to cos musi w tym byc :)

WYMĄDZENIE.....

jestem pewien,ze nie trzeba długo szukac w necie opisu do przyspieszenia neo
<<sciagawka dla nieumiejętnych www.google.pl
.....KONIEC WYMĄDZENIA
Malutkija ty juz chyba mówisz o hacku.....jessli jestes w lanie i masz podzielony transfer to jak poszukasz pomyslisz i wejdziesz na http://haxite.org/ ;)(nie pytaj na forum,raczej czytaj arty i pisz do ludzi na pw) to moze ci sie uda ale inaczej to raczej mało mozliwe
Awatar użytkownika
proktor
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 28 Kwi 2005, 19:59

Powróć do Programy

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot], Google [Bot]