TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Przywitanie i kilka pytań

Tutaj możecie pisać o czym się tylko podoba, tematyka dowolna... niekoniecznie związana z oprogramowaniem.

Przywitanie i kilka pytań

Postprzez Dawid255151 » 16 Sty 2009, 23:14

PostUA: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.0; pl; rv:1.9.0.1) Gecko/2008070208 Firefox/3.0.1

Witam wszystkich widzę że wiele się tutaj pozmieniało, dużo osób awansowało rangą, szczerzę gratuluję :D co się stało z tamtymi wyjadaczami :?: mam na myśli np LucaS , szkoda że nie widzę do tej pory ShoutBoxa :( ani nie widać tematu do rozmów, będę chciał w miarę swych możliwości powrócić znów na forum , jeśli tylko czas pozwoli.

Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
Dawid255151
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 04 Lis 2007, 18:37
Pochwały: 2

Re: Przywitanie i kilka pytań

Postprzez nawrok888 » 17 Sty 2009, 14:37

PostUA: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.9.0.5) Gecko/2008120122 Firefox/2.0.0.13;MEGAUPLOAD 1.0

siema siema ;] no trochę się zmieniło podczas Twojej nieobecności..co do SB no fakt, nadal go nie ma i.....nie przeszkadza mi to...wydaję mi się, że teraz użytkownicy bardziej są skupieni na pomocy innym niż na gadaniu o pierdołach ;] czyli jest git ;]

pozdro!
Piszę poprawnie po polsku.

Nie dyskutuj z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem zniszczy doświadczeniem....
Awatar użytkownika
nawrok888
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 22 Sie 2007, 19:15
Miejscowość: Inowrocław
Pochwały: 3

Powróć do Free Post

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Brak zarejestrowanych użytkowników