TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Przywrocenie ustawien domyslnych systemu konsolą odzyskiwani

Tematyka związana z produktami firmy Microsoft.

Przywrocenie ustawien domyslnych systemu konsolą odzyskiwani

Postprzez muhammed » 25 Wrz 2012, 18:18

PostUA: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; rv:15.0) Gecko/20100101 Firefox/15.0.1

Witam!
Mam problem, otóż po błędnej instalacji skórki systemowej mój pulipt oszalał. Tzn., widać foldery i tylko to. Reszta jest czarna. Próbowałem po omacku zmienić z powrotem na skórkę domyślną(czyt. kompozycja windows XP), ale nie udało się(każde okienko jakie włączam jest czarne). Stąd też moje pytanie, czy da radę przywrócić jakoś system do standardowych ustawień za pomocą konsoli odzyskiwania. Bądź czy da radę przywrócić system windows do ostatniego zapisanego punktu kontrolnego, oczywiście za pomocą konsoli odzyskiwania ?
Z góry dziękuje za odpowiedź.

PS przeleciałem google pod tematyką "przywracanie systemu za pomocą konsoli odzyskiwania", ale nic konkretnego nie było. Znalazłem tylko jak uruchomić przywracanie poprzez cmd.
muhammed
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 25 Wrz 2012, 18:03

Re: Przywrocenie ustawien domyslnych systemu konsolą odzyski

Postprzez kominekl » 25 Wrz 2012, 21:42

PostUA: Mozilla/5.0 (Windows NT 5.1; rv:12.0) Gecko/20100101 Firefox/12.0

Kiedy komputery staną się twoim jedynym życiem, jedynym totemem odstraszającym klątwę nudy, wtedy prędzej czy później granica między tymi dwoma wymiarami zniknie i postacie z Błękitnej Pustki zaczną pojawiać się w Realu. Czasem są twoimi przyjaciółmi. A czasem nie.
Awatar użytkownika
kominekl
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Dołączenie: 03 Sty 2010, 16:07
Miejscowość: Pasztowa Wola Kolonia
Pochwały: 174

Powróć do Microsoft Windows

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]