TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

PSP przeróbka

Dyskusje o Waszych ulubionych grach komputerowych :-)

PSP przeróbka

Postprzez Spalek » 07 Wrz 2008, 12:19

PostUA:

Witam, własnie dziś zakupiłem sobie PSP[play station portable] i chciałem je przerobić aby czytało mi pirackie gry... Pytałem znajomego,powiedział,że nie trzeba nic się bawić w zmianę firmware itd. tylko wystarczy wgrać jakiegoś loadera czy coś takiego. I tutaj moje pytanie, czy ktoś mógłby powiedzieć jak przerobić konsolkę ??
Spalek
Postujący
Postujący

Dołączenie: 28 Sty 2008, 23:02

Re: PSP przeróbka

Postprzez Dawid255151 » 14 Wrz 2008, 10:04

PostUA:

To jest taka płytą którą się ją wgrywa,ciężko jest ją gdziekolwiek zdobyć, wiem że mój kumpel poszedł do sklepu z PSP,PS2 itp i za taką usługę zapłacił 70zł. z takim czymś lepiej idź do takich sklepów lepiej tego nie rób na własną rękę poco masz się martwić, niech taki sklep się martwi żeby poszło wszystko ok.
Awatar użytkownika
Dawid255151
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 04 Lis 2007, 18:37
Pochwały: 2

Re: PSP przeróbka

Postprzez in2dex » 14 Wrz 2008, 11:39

PostUA:

Jeżeli znasz się to spróbuj z firm wale i módl się by nie mignęli prądem xD
Awatar użytkownika
in2dex