TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

pszukuje linkow

Nie możesz znaleźć potrzebnej aplikacji, napisz o tym, a na pewno użytkownicy forum postarają się pomóc.

pszukuje linkow

Postprzez capur » 24 Lut 2008, 06:47

PostUA:

poszukuje linkow smieszne namiezanie gps telefonu komorkowego mam 2 ale koncowy efekt zamazany a wiem ze sa lepsze hehe ale zapomnialem ich linki jak ktos by mogl pomoc to z gory dziekuje :twisted:
capur
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 31 Gru 2007, 22:20

Postprzez kamuflasz » 24 Lut 2008, 11:41

PostUA:

Przeczytaj to co tu napisałeś i sprawdź czy sam to rozumiesz :) bo ja nie bardzo.
Awatar użytkownika
kamuflasz
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 04 Mar 2005, 13:06
Miejscowość: Zielona Góra
Pochwały: 1

Postprzez murarz777 » 24 Lut 2008, 19:57

PostUA:

temu panu chyba chodzi o to ze 2 telefony maja gps i na wyswietlaczu 2 telofonów sa pokazane pozycje np (juz mi sie pokreciło sory)
telofon A ma na wyswietlaczu zaznaczonoą pozycje telefonu B xD (np w miescie) :shock:
:twisted:
Człowiek, który porusza się w tłumie, nie dojdzie dalej niż inni. Ten, który chodzi samotnie, może znaleźć się tam gdzie jeszcze nikogo nie było.
Awatar użytkownika
murarz777
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 09 Lip 2007, 01:51
Miejscowość: nie wiem
Pochwały: 3

chodz o to

Postprzez capur » 24 Lut 2008, 20:15

PostUA:

ze na internecie sa takie programy smieszne niby do namierzenia telefonu podaje sie numer i widac tak jakby satelita szukala tej osoby pstryka 2-3 razy i pokazuje ze znalazlo efekt koncowy to jest zdjecie jakiejs tam pary a szukasz np.telefonu zony albo dziewczyny mozna niezle kogos wkrecic heheh
capur
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 31 Gru 2007, 22:20

Postprzez manius23 » 25 Lut 2008, 09:45

PostUA:

mysle ze o to ci chodzilo http://www.phonetrace.org/index_pl.php
Awatar użytkownika
manius23
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 06 Lut 2005, 12:22