TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

pulpit mi sie zawiesza :[

Tematyka związana z produktami firmy Microsoft.

pulpit mi sie zawiesza :[

Postprzez Yoo! » 15 Lip 2006, 13:58

PostUA:

ma WinXp, stale zawiesza mi sie pulpt, wtedy musze zrobić ctrl+alt+del, (lub zresetować kompa) poczekać chwilke, zamknąć te okienko co mi wyskoczyło i wszystko działa normalnie, robiłem reinstalke systemu, formatowałem dysk i nic, macie jakieś pomysły, z góry dzięki :)
Awatar użytkownika
Yoo!
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 28 Cze 2005, 08:53
Miejscowość: PL

Postprzez banan » 15 Lip 2006, 14:20

PostUA:

zamknąć te okienko co mi wyskoczyło

jakie okienko?

nie musisz resetować kompa-wystarczy w menedżeże zadać zakończyć prces explorer a potem w aplikacjach/dodaj proces/ explorer i będzie od nowa
banan
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 18 Kwi 2006, 21:40
Miejscowość: Będzin ;)

Postprzez Yoo! » 15 Lip 2006, 15:35

PostUA:

jak sie naciśnie ctrl+alt+del to wyskakuje okienko w którym można zamknąć wybrane aplikacje itd. te okienko :) jak już to zrobie to pulpit działa normalnie, po jakimś czasie znów się zawiesza :)
Awatar użytkownika
Yoo!
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 28 Cze 2005, 08:53
Miejscowość: PL

Postprzez banan » 15 Lip 2006, 16:00

PostUA:

chodzi Ci o manager zadan tak?

i co i jak on sie pojawi to potem jest ok?

cos tu nie gra...
banan
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 18 Kwi 2006, 21:40
Miejscowość: Będzin ;)

Powróć do Microsoft Windows

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]