TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

pytanie o e-maile

Dyskusje o Waszych ulubionych grach komputerowych :-)

pytanie o e-maile

Postprzez marcinlee77 » 02 Paź 2007, 20:17

PostUA:

używam mozille firefox i mam konto na O2. Czy jest możliwość powiadamiania o nowych e-mailach bez załączania netu.
marcin
marcinlee77
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 22 Sie 2007, 21:59
Miejscowość: Świętochłowice

Postprzez LucaS » 02 Paź 2007, 20:51

PostUA:

nie.

musisz być połaczony z netem żeby dostawac powiadomienia :D
Było, minęło...
LucaS
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 11 Maj 2006, 21:45
Pochwały: 7

pytanie o e-maile

Postprzez marcinlee77 » 02 Paź 2007, 20:57

PostUA:

jest możliwość powiadamiania o nowych e-mailach podczas serfowania ale gdy nie łącze się z O2?
marcin
marcinlee77
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 22 Sie 2007, 21:59
Miejscowość: Świętochłowice

Postprzez LucaS » 02 Paź 2007, 22:12

PostUA:

Tak to jest, na wiele sposobów. Np ja w Konnekcie moge miec wtyke ktora sprawdza nowa poczte. W Kalendarzu XP też jest, ale czy w FireFoxie to Ci nie powiem, bo nie używam na dłuższą metę...

Ja korzystam z Thunderbird'a + wtyczka do minimalizacji do traya. Włączam kompa to od razu włączam Thunderbirda, minimalizuje do traya i jak coś przyjdzie to mi sie alert pokaze nad zegarkiem.

Możesz też zacząć używać komunikatora tlen.pl. Tam od razu jak przyjdzie wiadomosc to mozesz przejsc na skrzynke.
Było, minęło...
LucaS
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 11 Maj 2006, 21:45
Pochwały: 7

Powróć do Strefa Gracza

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]