TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Pytanie- PILNE

Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.

Pytanie- PILNE

Postprzez chmurka2005 » 12 Sty 2005, 15:36

PostUA:

Z tej stronki pobrałam antyvirus o nazwie Panda Antivirus Titanium 2004
i działało bardzo dobrze zeskanowałam cały komputer. -uruchomiłam antyvirusa .
Wcześniej przed instalacją usunełam nortona- antyvirus. I teraz mam
ogromne kłopoty, bo nie było ikonki odinstaluj przy nortonie i wyrzuciłam go do kosza i potem usunełam z kosza, a TERAZ PRZY URUCHAMIANIU pisze że mam usunąć pliki przy pomocy "odinstaluj" lub coś tam pisze jeszcze że jeśli został usunięty przez przypadek... coś takiego .I pisze kontynuować przy wcisnieciu dowolnego klawiasza. Oraz że mam spróbować zainstalować plik jeszcze raz- czyli tego nortona.

Potem usunełam tą Pande- i jest bardzo źle przy uruchamianiu pisze to samo i po całkowitym włączeniu komputera wyskakuje coś takiego "Place wait while we prepare the pluin" i się ładuje, ale nie do końca. Zdaje mi się że to jest pozostałosc po tej Panda....,ale go odinstalowałam bo była ikonka "odinstaluj"
Nie moge włączyć worda, MOJA SIOSTRA ma tam ważną prace na studia i mnie chyba zabije- POMÓŻCIE PROSZĘ co mam zrobić ?????????????????????????/
chmurka2005
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 12 Sty 2005, 15:25
Miejscowość: gliwice

Postprzez Mirahz » 12 Sty 2005, 20:20

PostUA:

Panel sterowania -> Dodaj lub usun programy (powinna byc mozliwosc odinstalowania nortona).
W przeciwnym wypadku radze przywrocic system; (w przypadku xp) np.

Start -> Akcesoria -> Narzedzia systemowe -> Przywracanie systemu
Awatar użytkownika
Mirahz
Administrator
Administrator

Dołączenie: 10 Maj 2004, 20:40
Miejscowość: Polska
Pochwały: 6
Sprzęt: Samsung NP530, Huawei P30 Pro

Powróć do Programy

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Brak zarejestrowanych użytkowników