TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Pytanie "SzKolNe" -bierzesz korepetycje

Tutaj możecie pisać o czym się tylko podoba, tematyka dowolna... niekoniecznie związana z oprogramowaniem.

Pytanie "SzKolNe" -bierzesz korepetycje

Postprzez kukaszr » 01 Kwi 2006, 14:25

PostUA:

Tak sobie pomyslałem słysząc śmieszną audycje w radiu "Tok Fm" mojej mamusi o nauczycielach udzielajacych korepetycje...

Bierzecie korepetycje?
ja osobiscie biore z matmy -bo tego nie potrafie ;) oraz z angielskiego zeby dokształcic sowja angielszczyzne <lol>

...a jesli bierzesz to u kogo studentow czy nauczycieli?

ja od studentow... raz ze taniej dwa wychodze z zalozenia ze skoro nauczyciel mnie nie moze na lekcji nauczyc to czemu ma mnie w domu nauczyc??
Chciałbym umrzeć we śnie jak mój dziadek... a nie jak jego pasażerowie głośno krzycząc :D
Awatar użytkownika
kukaszr
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 29 Gru 2005, 12:16
Miejscowość: Poznań
Pochwały: 2

Postprzez olka » 01 Kwi 2006, 14:34

PostUA:

ja brałam 3 lata temu od studentki z angielskiego. Teraz już nie biore staram się jakoś sama ciągnąc. Ale w następnym roku już chce się zapisać do dodatkowej szkoły na angielski bo chce sie dobrze przygotowac do matury
Awatar użytkownika
olka
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 25 Sty 2006, 15:37
Miejscowość: Słupsk

Postprzez Chief » 01 Kwi 2006, 14:40

PostUA:

sam moge udzelac!!!! :D
Awatar użytkownika
Chief
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 08 Gru 2005, 22:26
Miejscowość: Warmia

Postprzez lonley » 01 Kwi 2006, 16:30

PostUA:

Kiedy chodziłam do 2 kl podstawówki chodziłam na korepetycje do nauczycielki angielskiego, uczyłam się go prywatnie do 1 gimn, ale od 5 podstawówki zaczęłam też dodatkowo chodzić na niem, i tak jest do teraz, zdaję maturę na poziomie rozszerzonym (pisemną i ustną) dlatego chce sie dobrze przygotować..Zawsze uczyli mnie nauczyciele, albo tłumacze przysięgli..A czasem zdarza mi się udzielać korków znajomym, ale za darmo..Bo mam takie dobre serduszko.. :D
Sag nicht was du willst..
Sag mir was ich hören will..
Sag mir, daß ich ein Teil aus deinem Leben bin..
Awatar użytkownika
lonley
Postujący
Postujący

Dołączenie: 26 Sty 2006, 19:18
Miejscowość: podkarpacie

Postprzez 1jaa » 01 Kwi 2006, 16:34

PostUA:

Nigdy nie brałem korepetycji i zawsze dochodziłem do wszystkiego sam. Siedziałem po kilkanaście godzin przed książką i zeszytem i jakoś zaczaiłem. Teraz chętnie bym poszedł sobie na korepetycje ale już chyba zapóźno, bo już zostało nie wiele czasu do końca tego semestru najwyżej zdam poprawde w sierpniu!;)
Awatar użytkownika
1jaa
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 24 Sty 2006, 21:35
Pochwały: 2

Postprzez skylinegtr » 01 Kwi 2006, 16:39

PostUA:

Ja brałem z matmy troche czasu , teraz przydały by mi sie z elektrotechniki;/
Straights sections are made for fast cars. Turns are made for fast drivers. - C.McRae

Drift isn't the fastest way trought the corner. But it's the most exciting way. - Keiichi Tsuchiya

Oo\__/oO

Skyline is the limit......
Awatar użytkownika
skylinegtr
Postujący
Postujący

Dołączenie: 11 Mar 2006, 16:57

Postprzez qazimen » 01 Kwi 2006, 19:29

PostUA:

z ang chodze na dodatkowe lekcje:P
qazimen
Postujący
Postujący

Dołączenie: 13 Gru 2005, 14:44
Miejscowość: Kraków

Postprzez luck_j » 02 Kwi 2006, 22:38

PostUA:

ja nigdy nie brałem korepetycji. Sam tylko udzielałem korepetycji znajomym z matmy, czasem z niemca i oczywiście ja nigdy nie chciałem za to żadnych pieniędzy, chociaż oni czasem sami mi dawali za to jakieś grosze, albo stawiali browar.
Awatar użytkownika
luck_j
Postujący
Postujący

Dołączenie: 09 Mar 2006, 01:06

Postprzez iwan10 » 03 Kwi 2006, 12:53

PostUA:

Ja mam korki z matmy u studenta, ale nie po to aby poprawić ocene tylko w ramach przygotowania do testu gim.
iwan10
Postujący
Postujący

Dołączenie: 28 Paź 2005, 18:36

Postprzez niunka » 03 Kwi 2006, 13:33

PostUA:

luck_j napisał(a): Sam tylko udzielałem korepetycji znajomym z matmy, czasem z niemca

Jeden z userow potrzebuje korepetyci z niemieckiego kukaszr napewno bedzie zadowolony jak mu pomozesz :lol:
a moze i browarka postawi :D
Awatar użytkownika
niunka
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 08 Maj 2005, 15:21
Miejscowość: Kempten
Pochwały: 1

Postprzez luck_j » 03 Kwi 2006, 15:13

PostUA:

W sumie to czemu nie, niejestem wybitnie uzdolniony w tej dziedzinie ale jak dotąd zawsze sobie radziłem z tym co do tej pory przerabiałem i potrafiłem pomóc znajomym. kukaszr jak cos to pisz na PW.
Awatar użytkownika
luck_j
Postujący
Postujący

Dołączenie: 09 Mar 2006, 01:06

Powróć do Free Post

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Brak zarejestrowanych użytkowników