Tutaj możecie pisać o czym się tylko podoba, tematyka dowolna... niekoniecznie związana z oprogramowaniem.
01 Kwi 2006, 14:25
Tak sobie pomyslałem słysząc śmieszną audycje w radiu "Tok Fm" mojej mamusi o nauczycielach udzielajacych korepetycje...
Bierzecie korepetycje?
ja osobiscie biore z matmy -bo tego nie potrafie

oraz z angielskiego zeby dokształcic sowja angielszczyzne <lol>
...a jesli bierzesz to u kogo studentow czy nauczycieli?
ja od studentow... raz ze taniej dwa wychodze z zalozenia ze skoro nauczyciel mnie nie moze na lekcji nauczyc to czemu ma mnie w domu nauczyc??
01 Kwi 2006, 14:34
ja brałam 3 lata temu od studentki z angielskiego. Teraz już nie biore staram się jakoś sama ciągnąc. Ale w następnym roku już chce się zapisać do dodatkowej szkoły na angielski bo chce sie dobrze przygotowac do matury
01 Kwi 2006, 14:40
sam moge udzelac!!!!
01 Kwi 2006, 16:30
Kiedy chodziłam do 2 kl podstawówki chodziłam na korepetycje do nauczycielki angielskiego, uczyłam się go prywatnie do 1 gimn, ale od 5 podstawówki zaczęłam też dodatkowo chodzić na niem, i tak jest do teraz, zdaję maturę na poziomie rozszerzonym (pisemną i ustną) dlatego chce sie dobrze przygotować..Zawsze uczyli mnie nauczyciele, albo tłumacze przysięgli..A czasem zdarza mi się udzielać korków znajomym, ale za darmo..Bo mam takie dobre serduszko..
01 Kwi 2006, 16:34
Nigdy nie brałem korepetycji i zawsze dochodziłem do wszystkiego sam. Siedziałem po kilkanaście godzin przed książką i zeszytem i jakoś zaczaiłem. Teraz chętnie bym poszedł sobie na korepetycje ale już chyba zapóźno, bo już zostało nie wiele czasu do końca tego semestru najwyżej zdam poprawde w sierpniu!;)
01 Kwi 2006, 16:39
Ja brałem z matmy troche czasu , teraz przydały by mi sie z elektrotechniki;/
01 Kwi 2006, 19:29
z ang chodze na dodatkowe lekcje:P
02 Kwi 2006, 22:38
ja nigdy nie brałem korepetycji. Sam tylko udzielałem korepetycji znajomym z matmy, czasem z niemca i oczywiście ja nigdy nie chciałem za to żadnych pieniędzy, chociaż oni czasem sami mi dawali za to jakieś grosze, albo stawiali browar.
03 Kwi 2006, 12:53
Ja mam korki z matmy u studenta, ale nie po to aby poprawić ocene tylko w ramach przygotowania do testu gim.
03 Kwi 2006, 13:33
luck_j napisał(a): Sam tylko udzielałem korepetycji znajomym z matmy, czasem z niemca
Jeden z userow potrzebuje korepetyci z niemieckiego
kukaszr napewno bedzie zadowolony jak mu pomozesz
a moze i browarka postawi
03 Kwi 2006, 15:13
W sumie to czemu nie, niejestem wybitnie uzdolniony w tej dziedzinie ale jak dotąd zawsze sobie radziłem z tym co do tej pory przerabiałem i potrafiłem pomóc znajomym. kukaszr jak cos to pisz na PW.