Wszystko co wiąże się ze sprzętem komputerowym.
Zablokowany temat

Pytanko

16 Gru 2007, 20:23

Powiedzcie czy ten komunikat przy starcie windowsa ma jakies znaczenie?? Komp normalnie chodzi włacza sie. Nie wiem moze tak pozostac??
Image

16 Gru 2007, 20:38

http://support.microsoft.com/kb/330184/pl

16 Gru 2007, 22:35

Jaki ty wogule masz system operacyjny ?

17 Gru 2007, 10:17

windows xp professional

17 Gru 2007, 12:41

Pierwszy raz takie coś widze mówisz że przy starcie hmm mi to wyglonda jak by była dyskietka włozona i ktoś prubował robić format dysku na plikach FAT32,no ale nic przeinstaluj system bendzie ok

17 Gru 2007, 16:18

Jak masz jeden dysk i windoze na pierwszej partycjii boot.ini winien wyglądać tak:
Kod:
[boot loader]
timeout=30
default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS
[operating systems]
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /fastdetect

Oczywiście, robisz wszystko na własną odpowiedzialność.
Albo link co podał buzu...

Dawid255151, błagam zamknij się...

18 Gru 2007, 16:04

Mac napisał(a):Jak masz jeden dysk i windoze na pierwszej partycjii boot.ini winien wyglądać tak:
Kod:
[boot loader]
timeout=30
[operating systems]
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /fastdetect

Kolego chyba jak się tu rejestrowałeś to nieczytałeś regulaminu,po pierwsze jakim prawem mnie obrażasz na forum!
po drugie działasz niezgodnie z zasadami
a po trzecie ciekaw jestem jak na to zaraguje administrator forum!
a po czwarte niepodważaj mojego autorytetu
Moja odpowiedz sprubuj zrobic format dysku

18 Gru 2007, 17:34

Dawid255151 napisał(a):
Mac napisał(a):Jak masz jeden dysk i windoze na pierwszej partycjii boot.ini winien wyglądać tak:
Kod:
[boot loader]
timeout=30
[operating systems]

Kolego chyba jak się tu rejestrowałeś to nieczytałeś regulaminu,po pierwsze jakim prawem mnie obrażasz na forum!
po drugie działasz niezgodnie z zasadami
a po trzecie ciekaw jestem jak na to zaraguje administrator forum!
a po czwarte niepodważaj mojego autorytetu
Moja odpowiedz sprubuj zrobic format dysku

Buahahaha... Ma robić format bo boot.ini jest nieprawidłowy... Mac jest tu bardzo długo, i tylko komentuje co ty piszesz userom... Ma prawo do tego bo jest modem. I ma racje.. Powiedzenie do kogoś zamknij się to obraza? Żebyś się czasem nie popłakał. EoT. Jak masz mówić głupio albo udzielać się do czegoś na czymś się nie znasz lepiej tego nie rób. Może ten akurat ma jakieś ważne dane na dysku ? A ty mu piszesz że ma robić formata. N/c
Zablokowany temat