TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

pytanko

Tutaj możecie pisać o czym się tylko podoba, tematyka dowolna... niekoniecznie związana z oprogramowaniem.

pytanko

Postprzez deamon » 09 Kwi 2005, 14:06

PostUA:

kiedy sie przechodzi z Forumowicza na postujcego itd, aaa i jeszcze kto tym kieruje
deamon
Postujący
Postujący

Dołączenie: 17 Mar 2005, 16:36

Postprzez Marcinkssg » 09 Kwi 2005, 14:59

PostUA:

Tym kieruje Admin. Ale czego się martwisz kiedy bedziesz forumowiczem. Widze że ty piszesz te posty tylko dla liczby napisanych, to się nieliczy ile postów napisałeś tylko czy jesteś w stanie pomóc innym.
TYLKO STAL GORZÓW!!!
Awatar użytkownika
Marcinkssg
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 26 Mar 2005, 10:27
Miejscowość: STAL Gorzów !!

Postprzez kobe » 09 Kwi 2005, 16:20

PostUA:

ludzie!!! zrzędy! :?

ja zauważyłem, że autorzy postów powyżej i nie tylko... piszą posty po to żeby pisać ich jak najwięcej. Nie trzeba dużo szukać, żeby znaleźć ich komentarze w różnych wątkach. Po co? Jest odpowiedz i tyle. Po co komentować, że proste, że nie chciało się szukać itd. w kilku postach na jedno zapytanie:/ (od tego są ADMINI :!: ) Może się znaleźć osoba, która wasze pytanie (dla was niewyobrażalnie trudne) oceni tak jak wy innych forumowiczów i wam nie odpowie. W ten sposób istnienie for jest bezsensowne :?

Udzielajcie się tylko tam gdzie możecie pomóc i jeśli będzie was tak pełno jak jest teraz to szczere gratulacje :)

... admin to najwyżej może ustalić progi :D ale nikt tego ręcznie dla każdego z osobna nie robi
ADIOS
Awatar użytkownika
kobe
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 07 Kwi 2005, 11:00

Postprzez kamuflasz » 09 Kwi 2005, 22:58

PostUA:

Ja też nie rozumiem tych ludzi którzy przychodzą na forum po to by nabić jak najwięcej postów i chwalić się tym że mają ich tak dużo jakby to miało im dodać animuszu:D hehe ja jestem tutaj po to żeby pomagać ludziom i czasem pomagam adminowi w czyszczeniu forum hehe:) ale skromny co:D
Jesteś Polakiem?? Szanuj swój język ojczysty !!!
Błędy się zdarzają każdemu ale nie 4 w jednym krótkim zdaniu :D

w razie wątpliwości skorzystaj z https://sjp.pwn.pl/
Awatar użytkownika
kamuflasz
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 04 Mar 2005, 13:06
Miejscowość: Zielona Góra
Pochwały: 1

Postprzez kobe » 09 Kwi 2005, 23:04

PostUA:

a ja znam admina osobiście :idea: też skromny co? :lol: dobra, bo nam zarzucą nabijanie postów ;) drogi Adminie mozesz mi jeden punkt odjąć za ten post :D
Awatar użytkownika
kobe
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 07 Kwi 2005, 11:00

Re: pytanko

Postprzez Mirahz » 10 Kwi 2005, 14:27

PostUA:

deamon napisał(a):kiedy sie przechodzi z Forumowicza na postujcego itd.

Ten temat byl juz poruszany:
http://instalki.pl/forum/viewtopic.php?p=1135

Zgadzam sie z Przedmowcami:
- odpowiadajmy na posty wtedy, kiedy znamy opowiedz lub mozemy kogos na nia nakierowac,
- przed napisaniem tematu korzystajmy z opcji SZUKAJ,
- jesli czegos zapomnielismy, to starajmy sie dopisywac do poprzedniej wiadomosci (oczywiscie w miare mozliwosci), tak aby posty nie widnialy bezposrednio jeden pod drugim,
- liczmy sie z jakoscia nie iloscia.

Dzieki :]
Awatar użytkownika
Mirahz
Administrator
Administrator

Dołączenie: 10 Maj 2004, 20:40
Miejscowość: Polska
Pochwały: 6
Sprzęt: Samsung NP530, Huawei P30 Pro

Powróć do Free Post

Kto jest na forum