TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Qr..aa it's fucking program's

Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.

Qr..aa it's fucking program's

Postprzez enig » 10 Mar 2005, 23:50

PostUA:

Miałem już kilka antywirów...dotychczas Avast sprawował sie nieźle/b.dobrze...ale ostatnio mam mały kłopot.
Koliduje mi z sytemem, dzieją sie dziwne rzeczy...z XP'kiem, z GG(ogólnie nie wiem czemu ten shit jest tak popularny!??!)
W gg wyświetla mi sie cały czas coś takiego:
200 : X-Antivirus: avast! 4 X-Antivirus-Status: Clean
opóźnia na maxa wysyłanie wiadomości tekstowej/krótkiej, dłuższa to okres ok. 5-10 s. to dużo...ile moge zmieniać Antywirów??
wchodzisz na jaką kolwiek stronke i prawie wszędzie są opisy że to ok, to dobre, to super...ale tak nie jest...
przez Antywira zwalniał mi Firefox...odziwo nie IE...teraz mam Opere i jest ok...ale np Avast głupieje bo wiadomości przesłane na moją skrzynke przeze mnie i spr wcześniej w postaci pliku exe dokładniej DC++ pokazuje jako wielkie zagrożenie(zainfekowane)...
what's it??
enig
Awatar użytkownika
enig
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 21 Lut 2005, 03:09

Postprzez enig » 10 Mar 2005, 23:52

PostUA:

czy możliwe że tak sie dzieje poprzez pobraną i zainstalowaną aktualizację??fakt...XP jest przegrany, czyli nie org...
enig
Awatar użytkownika
enig
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 21 Lut 2005, 03:09

Postprzez Mirahz » 11 Mar 2005, 01:02

PostUA:

Wszystko sie wiaze z tzw. "dostawcami". Kliknij lewym na ikonke Avasta a otworzy sie "Kontrola ochrony dostepowej". Bedziesz mogl zakonczyc dzialanie dostawcy, dostosowac prace itd. Jesli dobrze skonfigurujesz to nie bedzie problemow z zasobami i konfliktami. Sam zobaczysz ile niepotrzebnych dostawcow i opcji jest uruchomionych.
Awatar użytkownika
Mirahz
Administrator
Administrator

Dołączenie: 10 Maj 2004, 20:40
Miejscowość: Polska
Pochwały: 6
Sprzęt: Samsung NP530, Huawei P30 Pro

Powróć do Programy

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot], Google [Bot]