TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

quake 3 aren

Dyskusje o Waszych ulubionych grach komputerowych :-)

quake 3 aren

Postprzez murarz777 » 25 Wrz 2007, 23:22

PostUA:

czy mozna legalnie pobrac z internetu quake 3 arena na jakis forum widziałem ze dawali linki ale to po hiszpansku jezeli nie mozna jeszcze pobrac pełną wersje za free to prosze o link do dema na windowsa bo mi tylko wyskakuje na MAC Os :P :P
Człowiek, który porusza się w tłumie, nie dojdzie dalej niż inni. Ten, który chodzi samotnie, może znaleźć się tam gdzie jeszcze nikogo nie było.
Awatar użytkownika
murarz777
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 09 Lip 2007, 01:51
Miejscowość: nie wiem
Pochwały: 3

Postprzez Mefisto » 26 Wrz 2007, 06:22

PostUA:

Quake 3 Arena Demo pełna wersja tylko na p2p/torenty jesli chcesz mieć pełną wesję Wysłałem ci link na pw.
Awatar użytkownika
Mefisto
Postujący
Postujący

Dołączenie: 02 Cze 2007, 20:40
Miejscowość: Warszawa

Postprzez nawrok888 » 27 Wrz 2007, 22:53

PostUA:

Mefisto jakbyś mógł mi też wysłać ten link do pełnej wersji byłbym wdzięczny...z góry dzięki....

elo pzdr
Piszę poprawnie po polsku.

Nie dyskutuj z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem zniszczy doświadczeniem....
Awatar użytkownika
nawrok888
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 22 Sie 2007, 19:15
Miejscowość: Inowrocław
Pochwały: 3

Powróć do Strefa Gracza

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Brak zarejestrowanych użytkowników