TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Quake 3 Arena - Problem z grą w sieci

Dyskusje o Waszych ulubionych grach komputerowych :-)

Quake 3 Arena - Problem z grą w sieci

Postprzez skylinegtr » 11 Paź 2006, 17:43

PostUA:

Siemka!!

Od kilku dni próbuje z kumplami posiepac w quake przez hamachi , ale ani razu nie udało sie nam połączyć :( Raz nie widać servera , drugi raz znajdzie serv , ale przy połączeniu wyskakuje komenda : Interraction corupted czy cos w tym stylu ( w okienku miga taki obrazek który sygnalizuje rozłączenie z netem. Co poradzić? Point Relase jest zainstalowany , ale dalej nic nie idzie.

Pozdrawiam

Michał
Straights sections are made for fast cars. Turns are made for fast drivers. - C.McRae

Drift isn't the fastest way trought the corner. But it's the most exciting way. - Keiichi Tsuchiya

Oo\__/oO

Skyline is the limit......
Awatar użytkownika
skylinegtr
Postujący
Postujący

Dołączenie: 11 Mar 2006, 16:57

Postprzez Hpest » 11 Paź 2006, 18:10

PostUA:

Quake 3 założe się, żę dostał byś baty odemnie w tę Gre :D ...kiedys naprawdę wymiatałem hehe...może kiedyś jeszcze wlece na serwer zrobić porządki :)

Do topicu:
Chyba przez Game spy arcade kiedyś grałem :/
Awatar użytkownika
Hpest
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 23 Lip 2005, 22:37
Miejscowość: [E]lita..

Postprzez Mr Yo » 11 Paź 2006, 18:32

PostUA:

może kwestja złego skonfigurowania.
Awatar użytkownika
Mr Yo
Postujący
Postujący

Dołączenie: 11 Lip 2006, 16:16
Miejscowość: z MaTrIxA ----- a ;]

Postprzez skylinegtr » 11 Paź 2006, 18:41

PostUA:

Hpest napisał(a):Quake 3 założe się, żę dostał byś baty odemnie w tę Gre :D ...kiedys naprawdę wymiatałem hehe...może kiedyś jeszcze wlece na serwer zrobić porządki :)

Do topicu:
Chyba przez Game spy arcade kiedyś grałem :/

Jakis rok temu grałem na Berlin Undergroundzie i czasami byłem nawet 3 w grupie :P Nie bądź taki pewny siebie :) Jakbym miał lepsze łącze to moze było by jeszcze lepiej... Tak pozatym to co trzeba konfigurować???
Straights sections are made for fast cars. Turns are made for fast drivers. - C.McRae

Drift isn't the fastest way trought the corner. But it's the most exciting way. - Keiichi Tsuchiya

Oo\__/oO

Skyline is the limit......
Awatar użytkownika
skylinegtr
Postujący
Postujący

Dołączenie: 11 Mar 2006, 16:57

Powróć do Strefa Gracza

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]