TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Race 07': WTCC Game

Dyskusje o Waszych ulubionych grach komputerowych :-)

Race 07': WTCC Game

Postprzez Fisher » 26 Lut 2008, 23:21

PostUA:

Czesc
Co powiedziecie o takim symulatorze ? Jest czyms pomiedzy Test Drive Unlimited a Toca. Mamy do wyboru mnostwo samochodow, pieczolowicie odzwierciedlone trasy z rajdow WTCC, nawet dostala licencje od organizacji FIA, ktora sie zajmuje organizowaniem mistrzostw w kategoriach WTCC ! Sterowanie jest bardzo ciezkie i to swiadczy o tym, ze mamy doczynienia z symulatorem rajdow samochodowych. Calkiem niezla pozycja, zreszta co ja bede mowil sami zobaczcie sobie jak to wyglada
http://www.youtube.com/watch?v=j-rs3gkG ... re=related
Fisher
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 26 Lut 2008, 23:01

Postprzez kukaszr » 26 Lut 2008, 23:30

PostUA:

w sumie nie wyglada jakos fascynująco...

formułka nie jest za specjalna, w track mania nations jest lepiej wykonana ;)
Chciałbym umrzeć we śnie jak mój dziadek... a nie jak jego pasażerowie głośno krzycząc :D
Awatar użytkownika
kukaszr
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 29 Gru 2005, 12:16
Miejscowość: Poznań
Pochwały: 2

Postprzez JerryL » 25 Mar 2008, 03:03

PostUA:

Jak dla mnie gierka super, szkoda tylko że mimo dosyć długiej rozgrywki i tak się dla mnie kariera szybko skończyła. Całe szczęście to się da przechodzić i przechodzić. Fajne jest to (choć z początku trudno się przyzwyczaić), że co okrążenie mamy trochę inną trasę, przez koleiny, zniszczone obiekty itp. Ogólnie bardzo dobre wrażenie. Jestem ciekaw czy powstanie coś dalej w tą stronę.
JerryL
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 24 Sty 2008, 04:27

Postprzez murarz777 » 25 Mar 2008, 03:32

PostUA:

;/ zainstalowałem tą gre po kolega ją dostał na urodziny dosłownie mnie z krzesła scieło dla mnie to nie symulator tylko przesada TDU najlepsze mimo to że w połowie nie jest symulatorem gra jest piękna ^^ale to zależy od gustu :wink:
Człowiek, który porusza się w tłumie, nie dojdzie dalej niż inni. Ten, który chodzi samotnie, może znaleźć się tam gdzie jeszcze nikogo nie było.
Awatar użytkownika
murarz777
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 09 Lip 2007, 01:51
Miejscowość: nie wiem
Pochwały: 3

Postprzez Fisher » 26 Mar 2008, 02:52

PostUA:

No co Ty ? To jest ewidetny symulator zaliczany do simracing, czyli gier ktore bezapelacyjnie wymagaja kierownicy zeby sobie pograc, co juz swiadczy o zlozonej fizyce, ktora dziala na samochody.
Fisher
Forumowicz
Forumowicz

Postprzez JerryL » 28 Mar 2008, 02:39

PostUA:

Nie ma chyba znaczenia to jaka gra jest dokładnie, ma znaczenie to że jest grywalna i ciekawsza od TDU który już zaczął mi się powoli nudzić :P
JerryL
Forumowicz
Forumowicz

Postprzez Fisher » 29 Mar 2008, 02:54

PostUA:

No to nic Ci nie pozostalo jak delete TDU i double click na race.exe ;)
Fisher
Forumowicz
Forumowicz

Postprzez murarz777 » 29 Mar 2008, 04:51

PostUA:

Czemu TDU zaczeło Ci sie nudzic chyba na single grasz na multi to co innego :D :wink: :twisted:
Człowiek, który porusza się w tłumie, nie dojdzie dalej niż inni. Ten, który chodzi samotnie, może znaleźć się tam gdzie jeszcze nikogo nie było.
Awatar użytkownika
murarz777
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Postprzez JerryL » 08 Kwi 2008, 22:21

PostUA:

Ja jestem ciekaw na jakich serwerach TDU Ty grasz ? bo jak ja sprawdzałem to nie było żadnych serwerów i nie dało się grać na Multi, mimo tego że mam oryginał jakby się ktoś pytał.

Mam nadzieje że z Racem tak nie jest ...
JerryL
Forumowicz
Forumowicz

Postprzez murarz777 » 08 Kwi 2008, 23:51

PostUA:

bIG LOL na jakich na globalnym gram chyba masz kolego problem z kontem :D
u mnie hula i jest gites
Jak masz orginał polecam lekturę książeczki dołączonej do zestawu :P :wink:
Ja mówię że to całe Race to gra lipa moje zdanie forum jest od dyskusji :D
Awatar użytkownika
murarz777
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Powróć do Strefa Gracza

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot], Google [Bot]