Dyskusje o Waszych ulubionych grach komputerowych :-)
26 Lut 2008, 23:21
Czesc
Co powiedziecie o takim symulatorze ? Jest czyms pomiedzy Test Drive Unlimited a Toca. Mamy do wyboru mnostwo samochodow, pieczolowicie odzwierciedlone trasy z rajdow WTCC, nawet dostala licencje od organizacji FIA, ktora sie zajmuje organizowaniem mistrzostw w kategoriach WTCC ! Sterowanie jest bardzo ciezkie i to swiadczy o tym, ze mamy doczynienia z symulatorem rajdow samochodowych. Calkiem niezla pozycja, zreszta co ja bede mowil sami zobaczcie sobie jak to wyglada
http://www.youtube.com/watch?v=j-rs3gkG ... re=related
26 Lut 2008, 23:30
w sumie nie wyglada jakos fascynująco...
formułka nie jest za specjalna, w track mania nations jest lepiej wykonana
25 Mar 2008, 03:03
Jak dla mnie gierka super, szkoda tylko że mimo dosyć długiej rozgrywki i tak się dla mnie kariera szybko skończyła. Całe szczęście to się da przechodzić i przechodzić. Fajne jest to (choć z początku trudno się przyzwyczaić), że co okrążenie mamy trochę inną trasę, przez koleiny, zniszczone obiekty itp. Ogólnie bardzo dobre wrażenie. Jestem ciekaw czy powstanie coś dalej w tą stronę.
25 Mar 2008, 03:32
;/ zainstalowałem tą gre po kolega ją dostał na urodziny dosłownie mnie z krzesła scieło dla mnie to nie symulator tylko przesada TDU najlepsze mimo to że w połowie nie jest symulatorem gra jest piękna ^^ale to zależy od gustu
26 Mar 2008, 02:52
No co Ty ? To jest ewidetny symulator zaliczany do simracing, czyli gier ktore bezapelacyjnie wymagaja kierownicy zeby sobie pograc, co juz swiadczy o zlozonej fizyce, ktora dziala na samochody.
28 Mar 2008, 02:39
Nie ma chyba znaczenia to jaka gra jest dokładnie, ma znaczenie to że jest grywalna i ciekawsza od TDU który już zaczął mi się powoli nudzić
29 Mar 2008, 02:54
No to nic Ci nie pozostalo jak delete TDU i double click na race.exe
08 Kwi 2008, 22:21
Ja jestem ciekaw na jakich serwerach TDU Ty grasz ? bo jak ja sprawdzałem to nie było żadnych serwerów i nie dało się grać na Multi, mimo tego że mam oryginał jakby się ktoś pytał.
Mam nadzieje że z Racem tak nie jest ...
08 Kwi 2008, 23:51
bIG LOL na jakich na globalnym gram chyba masz kolego problem z kontem
u mnie hula i jest gites
Jak masz orginał polecam lekturę książeczki dołączonej do zestawu
Ja mówię że to całe Race to gra lipa moje zdanie forum jest od dyskusji