TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

RED ALERT 2

Dyskusje o Waszych ulubionych grach komputerowych :-)

RED ALERT 2

Postprzez iwan10 » 03 Lis 2005, 23:28

PostUA:

Mam sieć lan z kumplem i chcemy grac razem w red alert 2. W menu gry klikam sieć i nic sie nie dzieje (wraca spowrotem do menu). Przeinstalowywałem gre wiele razy ale nic z tego.Wie ktos jak to zrobić???

widze że nikt nie grał przez lana. A wogóle ktos widział ta gre jak tak to jak sie podoba??
Mi bardzo jedna z moich ulubionych gierek chociarz stara. :wink:
iwan10
Postujący
Postujący

Dołączenie: 28 Paź 2005, 18:36

Postprzez Hpest » 08 Lis 2005, 23:35

PostUA:

No zeczywiście gierka jest trochę stara lecz i mi się podoba. Nie grałem przez Lan. :)
Awatar użytkownika
Hpest
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 23 Lip 2005, 22:37
Miejscowość: [E]lita..

Postprzez Tlenowy » 09 Lis 2005, 08:08

PostUA:

Ja też grałem troche, fajna gierka. A z tym lanem to jak klikniesz w okonke OTOCZENIE SIECIOWE to widzisz tego kompa kolegi tam? Ja też mam lana na prawie 200 kompów ale żadnego nie widze w sieci i dlatego nie moge grać w lanie z nikim.
Awatar użytkownika
Tlenowy
Postujący
Postujący

Dołączenie: 16 Paź 2005, 13:33
Miejscowość: Z domu

Postprzez iwan10 » 09 Lis 2005, 16:33

PostUA:

w otoczeniu sieciowym widze wszystkie komputery z sieci i moge wchodzić na udostepniane przez nie pliki a wiec chyba jest ok. :wink:
iwan10
Postujący
Postujący

Dołączenie: 28 Paź 2005, 18:36

Powróć do Strefa Gracza

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]