Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.
16 Mar 2007, 21:50
Witam.Nie działa mi rejestrator dżwięku,nie wiem cosię stało.Próbowałem skonfigurować ,ale nic mi nie wychodzi.Mam kamerę internetową i Skype,ani w jednym ani w drugim dżwięk nie działa.Jak skonfigurować rejestrator dżwięku.W cześniej wszystko było OK. Pozdro.
17 Mar 2007, 13:59
Wiesz... ja kiedyś miałem taki problem ze jak chciałem ponawijać przez skype albo przez rejestrator dźwięku to musiałem robić konfiguracje co uruchomienie komputera jak by sie resetowało... może to da ci cos do myślenia ;p
A jak nie będzie ci działać to może za bardzo kompa podkręciłeś (też miałem taki przypadek) i dlatego niedziałało ... przez 3 miesiące nie wiedziałem co jest grane asz zaniosłem do serwisu i mi zrobili i powiedzieli ze to było przez podkręcanie kompa)
17 Mar 2007, 15:10
Witam.Ja nie podkręcałem kompa.chociaż konfiguruje rejestrator to nic nie daje.
17 Mar 2007, 22:09
Słuchaj ,podaj trochę więcej danych,bo nie bardzo kumam po co ci rejestrator dźwięku do skype?Rejestrujesz rozmowy?Jesteś dziennikarzem?Jeżeli ani to ani tamto to proponuję poszukać w googlarce albo założyc wątek w dziale poszukiwani >>progs do rejestracji rozmów na Skype.
17 Mar 2007, 22:39
Jeżeli nie działa mi rejestrator to nie mam mikrofonu w Skype,a mam kamerę internetową i gdy połączę się ze znajomymi to wizja jest,ale odbiorca nie słyszy mojego głosu.W skype jest rozmowa testowa i gy ją włączę to nie słyszę swojego głosu.
17 Mar 2007, 23:35
1. Kliknij na głośniczek koło zegarka systemowego dwa razy.
[obrazek nie jest już dostępny]2. Wybierz z menu "Opcje"

właściwości.
[obrazek nie jest już dostępny]3. Następnie zaznacz "nagrywanie", bądź wybierz z menu "input"
[obrazek nie jest już dostępny]4. Zaznacz mikrofon i weź głośność na maximum.
[obrazek nie jest już dostępny]
18 Mar 2007, 00:17
Próbowałem zrobić według opisu, ale to nie przynosi żadnych efektów.Dalej mikrofon nie działa.
18 Mar 2007, 00:23
A mikrofon napewno działa? Sprawdź u kolegi na innym kompie.
A wszystko masz tak ustawione jak Ci pokazałem? Mikrofon jest włączony w regulacji nagrwania? Jaką masz kartę muzyczną? Sprawdzałeś ustawienia karty muzycznej? Jest też soft od karty muzyczynej sprawdź w tym programie.
20 Mar 2007, 01:18
Witam.Wszystko mam ustawione jak należy,również sterownik od karty dżwiekowej.Jednak nadal nie działa i postanowiłem,że nie będę już zaśmiecał forum i oddaję kompa do serwisu niech tam mi ustawią.Dziękuję za wszelką pomoc.Pozdro.